banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

İmalat Sanayisinin Kalbi Milano’da Atacak

FANUC, akıllı teknolojileriyle EMO Milano 2021’de gövde gösterisi yapacak.

Endüstri Güncel 04.10.2021, 12:30 Melike Kaya Bayram
76
İmalat Sanayisinin Kalbi Milano’da Atacak

Takım tezgahları, donanımları ve teknolojileri alanında dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan EMO Milano 2021 Fuarı, 4-9 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek. Avrupa sahnesine çıkmaya hazırlanan birçok yeni ürün ve çözümler fuarda boy gösterecek. Japonya merkezli endüstriyel otomasyon üreticisi FANUC, ileri teknolojili ürün ve uygulamalarını EMO’da beğeniye sunacak.

“ÇEVRE DOSTU MOBİLİTE” ÇÖZÜMLERİNE ODAKLANILACAK

FANUC, standında yenilikçi fiziksel ve sanal gösterimlerle ziyaretçilerini ağırlayacak. Robot, makine ve CNC’lerin aynı dili kullanarak birbirleriyle sorunsuz haberleşmesine olanak sağlayan ONE FANUC teknolojisi fuarda ilgi odağı olacak. ONE FANUC alanının bir kısmında birçok robot uygulamasını içeren elektrikli taşıt aküsüne yönelik “çevre dostu mobilite” çözümleri yer alacak.

Tıp teknolojisi, optikler, metal kesme işlemleri ve tüm üretim süreçlerinin robotlaştırılması da FANUC standında sahne alacak. Standın görsel merkezi ise FANUC fabrika otomasyon (FA) galerisi olacak. Tünel şeklindeki galeri, FANUC’un geniş fabrika otomasyon çözümleri yelpazesini gözler önüne serecek.

YENİ ÜRÜNLER EMO’DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Fuarda FANUC’un ROBOMACHINE serisinde yer alan ROBODRILL, ROBOCUT ve ROBOSHOT’ın yeni ürünleri sergilenecek.ROBODRILL α-DiB-Plus serisi; değiştirilen torna mili varyasyonları, yeni kontrol seçenekleri, servo tahrikler ve mekanik iyileştirmeler gibi yeniliklerle 2022 yılının başında kullanıcılarla buluşacak.Yeni ROBOCUT α-C400iC ve C600iCmodelleri de EMO Fuarı’nda gösterime sunulacak.Yeni ROBOSHOT α-SiB serisi,tıbbi cihazlara ve cerrahi aletlere yönelik bir üretim yöntemi olarak metal püskürtmeli kalıplama (MIM) özelliğiyle ön plana çıkacak.ROBOSHOT α-SiBserisi ise fuarda şirketin hızlı ve basit robotlaştırma konseptine dayalı FANUC işleme hücresini FANUC LR Mate robot ile entegre edecek.

FABRİKA OTOMASYONU ALANINDA DİJİTAL DÜNYANIN TÜM YENİLİKLERİ FANUC STANDINDA

FANUC, FIELD sistem platformunda çalışabilen endüstriyel nesnelerin interneti uygulamalarını geliştiren birçok ortak şirkete fuarda yer verecek.

FANUC'unuzaktan hizmete yönelik teknolojisi olan FAR (FANUC Arttırılmış Gerçeklik) yazılımı,ziyaretçilerin incelemesi adına stantta yer alacak.Öte yandanFANUC’unAvrupa’da başardığı 25 saatlik ortalama tamir süresini ve yüzde 99,97 servis parçası bulunabilirliğini gösteren hizmet performansı da fuarda boy gösterecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@