banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Sürdürülebilir Üretim İçin Güç Birliği Yapıldı

Güvenilir Ürün Platformu tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödül Töreni Crowne Plaza İstanbul'da gerçekleştirildi.

Endüstri Güncel 19.10.2023, 10:30 Melike Kaya Bayram
12
Sürdürülebilir Üretim İçin Güç Birliği Yapıldı

Crowne Plaza İstanbul Florya'da gerçekleşen 2. Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödül Töreni büyük bir başarıyla tamamlandı. Zirvede katılımcılar, geleceğin daha güvenilir ve sürdürülebilir olması için nasıl birlik olacağına dair fikirlerini paylaşırken, yerel üretimin geliştirilmesi için de güç birliği yapıldı.

“ÜRETİMİN HER ALANINA SAHİP VE HAKİMİZ”

Güvenilir Ürün Platformu Danışma Kurulu Üyesi ve Oğuz Holding CEO’su Enes Örer; “Güvenilir Ürün Platformu gibi çok değerli bir platformun içinde bulunmaktan çok memnunum. Bu programa destek vermek bizim için ayrıca büyük bir onur. “Üreten Yöre Üreten Türkiye” mottosu ile bir araya geldik. Dünyadaki tüm gelişmeleri çok hassas bir jeopolitik konumda karşılayan bir ülke olduğumuz için ilk önceliğimiz kendi kendine yeten bir ülke olmak olmalı. Üretimin her alanına sahip ve hakim olma gayesindeyiz. Birinci görevimiz; öncelikle kendi kendimize yetme, kendi üretimimizi gerçekleştirme. Önce bireysel sonra şirket olarak kendi kendine yetebilme gayretindeyiz. Önümüz çok açık çünkü işine aşık insanlar burada. İşlerimiz artarak devam ediyor. Her yıl daha da çoğalacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@