banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Teleperformance Türkiye' ye, Bilişim 500 Ödülü

Yabancı dil müşteri hizmetleri pazarı lideri, bilişim sektörünün en prestijli araştırmalardan Bilişim 500’de "Hizmet İhracatı” kategorisinde bu yıl da 1. oldu.

Endüstri Güncel 11.08.2023, 12:30 Melike Kaya Bayram
38
Teleperformance Türkiye' ye, Bilişim 500 Ödülü

Dünyanın lider müşteri ve deneyim yönetimi dış kaynak hizmet sağlayıcısı Teleperformance, Türkiye’de müşteri deneyimi alanında verdiği hizmetlerle pazara yön vermeye devam ediyor. Özellikle çok dilli hizmet alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Teleperformance Türkiye, bilişim sektörünün en prestijli araştırmalarından Bilişim 500 Ödülleri’nde bu yıl da “Hizmet İhracatı” kategorisinde 121 şirket arasında lider konumda yer aldı.

Teleperformance Türkiye, 2 binin üzerindeki etkileşim uzmanıyla 20’den fazla farklı dilde hizmet vererek çok dilli hizmet ihracatında ilk sırada yer alıyor. Teknolojiden e-ticarete, konaklama ve seyahatten medya, eğlence, enerji ve otomotiv gibi sektörlere kadar geniş bir yelpazede lider markalarla iş birliği içinde bulunan Teleperformance Türkiye, bu markalara Almanca, Felemenkçe, İngilizce, Arapça, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce dilleri başta olmak üzere hizmet veriyor. Bu dillere ek Çince, Japonca, Korece gibi diller de şirketin portföyünde yer alıyor. Kapsamlı dil portföyünün yanı sıra yetkin yazılım ekipleri ile geliştirdiği, iş performansını artıracak ileri teknoloji çözümlerinden; üretken yapay zeka yazılımları ve gelişmiş veri analitiğine kadar birçok alanda sahip olduğu teknolojik yetenekleri ile çağın dijital temelli müşteri deneyimi yaklaşımına öncülük ediyor.

Teleperformance Türkiye Çok Dilli Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Utku Toprak, “Teleperformance olarak 20’den fazla dilde, global ve yerli markalara hizmet veriyoruz. Bizi zirveye taşıyan en güçlü yanlarımızdan biri çok dilli hizmetlerde sağladığımız kurum kültürümüz. 2022 yılında da Türkiye’de yabancı dil müşteri hizmetleri pazarının lideri olmuş ve Bilişim 500 şirketleri arasında yılın “Hizmet İhracatı Kategorisinde” 100 firma arasında ilk sırada yer almıştık. Birlikte çalıştığımız global ve yerli markalar ile müşteri deneyimi alanında beraber yaptığımız başarılı çalışmalar bizi bu ödüle taşıdı. Türkiye’de çok dilli hizmet pazarında büyüme stratejimizin bir parçası olarak, hem yurt dışına açılan yerli markaların hem de global markaların müşterilerine kusursuz bir deneyim sunma hedeflerinin bir parçası olmayı sürdüreceğiz. Yabancı dil alanında verdiğimiz hizmetlere yatırım yapmaya, hizmet ihracatı ile ülke ekonomimize katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Teleperformance Türkiye’yi çok dilli hizmet sunan müşteri deneyim merkezleri içinde lider yapan özelliklerinin başında hizmet sunduğu 91 ülkede ve 170’den fazla pazarda geliştirmiş olduğu güçlü teknolojik altyapısı, sektöre yönelik inovatif çalışmaları, ileri güvenlik prosedürleri, uzaktan çalışma modeliyle, en uygun yerel ve uluslararası çözümlerle entegre hizmet sunma becerisi geliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@