banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

TFI TAB Gıda’nın Subway Markasına ATP Teknolojileri Katkıda Bulunacak

ATP,TFI TAB Gıda Yatırımları’nın Subway markasını bünyesine katması ile yeni bir küresel markaya çözümler sunacak.

Endüstri Güncel 11.08.2022, 09:45 Melike Kaya Bayram
41
TFI TAB Gıda’nın Subway Markasına ATP Teknolojileri Katkıda Bulunacak

Şirketlerin yaşamsal öneme sahip sistemlerine kurumsal teknoloji ve altyapı çözümleri sağlayan ATP,TFI TAB Gıda Yatırımları’nın Subway markasını bünyesine katması ile yeni bir küresel markaya çözümler sunacak. 36.840 restoranı ile dünyanın en büyük ikinci restoran zinciri olan Subway,104 ülkede hizmet veriyor.Bu sene sonu itibari ile beş ülkede 3.000  restoranişletecek olan TFI TAB Gıda Yatırımları, Subway markasının katılımı ile ürün yelpazesini genişleterek müşterilerine ek seçenekler sunacak ve global büyümesini sürdürecek.

TFI TAB Gıda CEO’su Caner Dikici konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Dünyanın en büyük hızlı servis restoran markalarından Subway’i TFI TAB Gıda Yatırımları ekosistemine katmayı başardık. TFI TAB Gıda Yatırımları’nın operasyonel mükemmellik odaklığı, güçlü tedarik zinciri ve teknolojiye yaptığı yatırımlar Subway markasının pazarlarımızda büyümesini ve tüketicilere güzel deneyimler yaşatmasını sağlayacak. ATP, tüm markalarımıza bir çok alanda çözümler sağlayan teknoloji iş ortağımız olarak, Subway markasının ihtiyaç duyduğu geliştirmeleri gerçekleştirecektir.” dedi.

ATP CEO'su Ümit Cinali,TFI TAB Gıda Yatırımları’nın Subway markasıyla bir başarı hikayesi yazacağına inandıklarını belirterek, “ATP’nin Zenia restoranyönetim yazılım platformu Burger King, Popeyes ve Arby’s gibi global markalarda kullanılıyor. Subway markasının TFI TAB Gıda Yatırımlarıekosistemine katılımı ile dünyanın en büyük markalarından Subway için de uçtan uca çözümler geliştirmek, ATP için büyük fırsatlar sunuyor. En kısa zamanda çözümlerimizi geliştirerek, global ürün portföyümüze eklemeyi hedefliyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@