banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Yako Groups, Küba- Türk İş Dünyası Zirvesi’ne Katıldı

Küba Başbakanı ve bakanlar, DEİK-Türkiye-Küba İş Konseyi ve Küba Cumhuriyeti Büyükelçiliği’nin düzenlediği toplantıda Türk iş insanları ile bir araya geldi.

Endüstri Güncel 12.06.2023, 13:15 Melike Kaya Bayram
28
Yako Groups, Küba- Türk İş Dünyası Zirvesi’ne Katıldı

Düzenlenen toplantıda, Türkiye ile Küba arasındaki sektörel iş birliği fırsatları ele alınırken Türk şirketlerinin yeni yatırımlar ile birlikte Küba'da daha fazla görülmesi gerektiği ifade edildi.

“KÜBA İLE YENİ İŞ BİRLİKLERİ OLUŞTURULMASINDA BİZ DE VARIZ”

Küba’da turizm alanında çok önemli fırsatların olduğunu söyleyen Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, “ Benim için Türk turizmini temsil etmek çok gurur verici. İki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi kapsamında turizm sektörü önemli bir rol oynuyor. Bu bağlamda turizm sektöründe atılacak yeni adımlar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle tiny house’ların doğa ile uyumlu olması başlı başına bir avantaj haline geliyor. Küba’nın doğa ile eşsiz uyumu da kentin bu yatırıma çok açık olduğunu net bir şekilde ifade ediyor. Tiny house otel yatırımları, ülkemizde olduğu gibi Küba’da da oldukça önemli bir konumda. Sayın Küba Başbakanı Manuel Marrero Cruz, yakın zamanda meydana gelen sel felaketinden dolayı vatandaşların oldukça zor bir dönemden geçtiğini dile getirdi. Küba’da özellikle de afet durumlarında mutlaka bir tiny house kenti kurulması gerektiğini söyledi. Bizler de tiny house üreticisi olarak her türlü yatırıma ve teşvike açık olduğumuzu dile getirdik. Ticari ilişkilerimize katkı sunacak bu üst düzey buluşmayı sağlayan ve ev sahipliği yapan DEİK'e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@