banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Yaratıcı Endüstriler Konseyi Derneği (YEKON) Yönetim Kurulu yeniden yapılandı

YEKON Başkanı SERTAÇ ERSAYIN: “Yaratıcı Endüstriler, ülkelerin ve markaların vizyonunu değiştirir. Yaratıcılığı kucaklama ve yatırım yapma dönemi içindeyiz.”

Endüstri Güncel 15.06.2021, 14:45 Melike Kaya Bayram
322
Yaratıcı Endüstriler Konseyi Derneği (YEKON) Yönetim Kurulu yeniden yapılandı

YEKON - Yaratıcı Endüstriler Konseyi Derneği’nde görev alan yönetim kurulu yeniden yapılandı. YEKON Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Eray Sertaç Ersayın (ETMK) devam ederken, diğer yönetim kurulu üyelerinin görev paylaşımı şöyle oldu: Mustafa Arhan Kayar (İSTAV) Başkan Yardımcısı, Murat Şam (RYD) Genel Sekreter, Fügen Toksü (TÜHİD) Sayman ve Yaşar Şeki (DPİD) Üye.

YEKON Başkanı Eray Sertaç Ersayın, yaratıcı endüstrilerin ülkelerin dünyaya açılan penceresi olduğunu, ülkelerin ve markaların vizyonunu değiştireceğini belirterek; YEKON’un ülkemizde yaratıcı endüstrilerin ekonomik ve toplumsal hayata sağlayacağı katma değeri artırmayı hedeflediğini söyledi. Yaratıcılığı kucaklama ve yatırım yapma dönemi içinde olduklarını da sözlerine ekleyen Sertaç Ersayın ayrıca, İstanbul’un yaratıcı endüstrilerin dünya merkezi olmasının da çok önemli gelecek hedefleri olduğunu önemle vurguladı.

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER, 2021 YILINI SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA İÇİN ULUSLARARASI KREATİF EKONOMİ YILI İLAN ETTİ

YEKON Başkanı Ersayın, Birleşmiş Milletler tarafından 2021 yılının Sürdürülebilir Kalkınma için Uluslararası Kreatif Ekonomi Yılı ilan edildiğini belirterek, iş dünyasında farkındalık yaratmak ve iş birliği modellerini geliştirmek için de çalışmalar yapılacağını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@