banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Adel Kalemcilik, Antalya Fuarıyla Yeni Yıla Kuvvetli Bir Giriş Yaptı

Adel – Faber-Castell, 2024 satış ve pazarlama aktiviteleri kapsamında 21 şehirde sektörün tüm paydaşlarıyla bir araya gelip bayi ve perakendecilerini ağırlıyor.

Güncel 18.01.2024, 10:30 Melike Kaya Bayram
264
Adel Kalemcilik, Antalya Fuarıyla Yeni Yıla Kuvvetli Bir Giriş Yaptı

TÜRKİYE’nin ve yakın coğrafyanın en büyük kırtasiye ürünleri üreticisi olan Adel – Faber-Castell, üç büyük ilin de aralarında olduğu toplam 21 şehirde satış ve pazarlama aktiviteleri düzenliyor. Adel – Faber-Castell, ‘1İz, Birlikte Başarırız’ mottosu ile İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Erzurum, Trabzon, Van, Bursa, Gaziantep, Çorlu, Elazığ, Adana, Denizli, Kayseri, Zonguldak, Samsun, Eskişehir, Konya, Kocaeli ve Diyarbakır’da bayi ve perakendecileri ile buluşarak 2024 yılında da kırtasiye sektöründeki iş ortaklarının yanında olmayı sürdürüyor. Büyük başarıyla başlayan ve sektörden binlerce katılımcıyı ağırlayacak aktivitelerde lansmanı gerçekleştirilecek yeni ürünler arasında Faber-Castell Black Edition serisi, Faber-Castell GenZ serisi ve Faber-Castell 2024 Çanta Koleksiyonu dikkat çekiyor.

Adel – Faber-Castell Pazarlama Direktörü Murat Büyükkucak konuyla ilgili şunları söyledi: “Adel – Faber-Castell olarak, tüketicilerimiz ile beraber bayi ve perakendecilerimizin beğenisi ile güvenilir markalarımızın gücü, etkin dağıtım ağımız ve yenilikçilik değerimizden besleniyoruz. Her fiyat segmentine hitap eden yeni ürünlerimizle tüketicilerimizin, perakendecilerimizin ve bayilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Her sene düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz satış ve pazarlama aktivitelerimiz ile hem kırtasiye sektörünün nabzını tutuyor hem de iş ortaklarımız ile mevcut ilişkilerimizi daha da güçlendirme imkanı buluyoruz. Bu doğrultuda, bu senenin ilk satış ve pazarlama aktivitesini Antalya’da gerçekleştirdik. Antalya etkinliğimiz büyük ilgi gördü ve etkinliklerimize çok başarılı bir başlangıç yapmış olduk. 12 Ocak – 25 Şubat aralığında toplam 21 ilde binlerce müşterilerimizle bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Satış ve pazarlama etkinliklerimize tüm paydaşlarımızı davet ediyoruz. ”

Adel – Faber-Castell Satış ve Pazarlama aktiviteleri 25 Şubat’a kadar farklı şehirlerde devam edecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@