banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Adel Kalemcilik, Kuzey Amerika Pazarındaki İhracat Faaliyetlerini Artırmayı Hedefliyor

Türkiye’nin en büyük kırtasiye ürünleri üreticisi olan Adel Kalemcilik, dünya kırtasiye ithalatının yüzde 21'inin yapıldığı Kuzey Amerika’ya adım attı.

Ekonomi 31.08.2023, 15:30 Melike Kaya Bayram
6
Adel Kalemcilik, Kuzey Amerika Pazarındaki İhracat Faaliyetlerini Artırmayı Hedefliyor

20-23 Ağustos tarihlerinde Las Vegas’ta gerçekleşen ve tüketim ürünleri konusunda dünyanın en büyük B2B fuarlarından biri olan ASD Market Week’e bu yıl ilk defa katılan Adel Kalemcilik, ihracat pazarlarında yeni iş birliği fırsatları yakalamaya odaklanıyor. Bu doğrultuda müşterilerine doğrudan satış ve dağıtım çözümleri sunan HRS Global ile fuarda anlaşma sağlayan Adel Kalemcilik bu iş birliği ile Kuzey Amerika pazarındaki faaliyetlerini artırmayı hedefliyor.

Uçanlar: “Fuarda, yeni ve önemli iş birliği fırsatı yakaladık”

ABD, Latin Amerika, Kanada, Porto Riko gibi ülkelerden bu yıl toplamda 50 bin ziyaretçinin katıldığı ASD Market Week’e katılarak HRS Global ile yeni iş birliğine imza attıklarını belirten Adel Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar sözlerini şöyle sürdürdü: “1800 tedarikçinin yer aldığı ve tüketim ürünleri sektöründe çeşitli sektörlerden tedarikçilerle alıcıları buluşturan dünyanın en büyük fuarları arasında gösterilen ASD Market Week’e katılarak şirketimiz için güzel fırsatlar yakaladık. Dünya kırtasiye ithalatının yüzde 21'inin yapıldığı Kuzey Amerika pazarında, ihracat faaliyetlerimizi geliştirmeye yönelik HRS Global ile imzaladığımız yeni ve önemli dağıtım protokol anlaşmamızdan dolayı heyecanlıyız. Bu anlaşmanın, devam eden ihracat faaliyetlerimize büyük katkı sunacağına inanıyoruz. Adel Kalemcilik olarak önümüzdeki dönemde ihracat faaliyetlerimizi yeni uluslararası iş birliği fırsatlarıyla geliştirmeyi ve çoğaltmayı hedefliyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@