banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Alchemy Pay, Türkiye'nin Deprem Yardım Çalışmalarını Destekliyor

Alchemy Pay, yardım, yeniden yerleşim ve yeniden inşa çabalarını destek amacıyla etkilenen bölgelere 1 Bitcoin değerinde önemli bir bağışta bulundu.

Güncel 14.02.2023, 10:50 Melike Kaya Bayram
19
Alchemy Pay, Türkiye'nin Deprem Yardım Çalışmalarını Destekliyor

Yakın zamanda Türkiye'nin güneydoğusunda meydana gelen ve 21.000'den fazla kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yıkıcı deprem göz önüne alındığında, düşüncelerimiz ve başsağlığı dileklerimiz bu trajediden etkilenen aileler ve topluluklarla birlikte. Alchemy Pay, yardım, yeniden yerleşim ve yeniden inşa çabalarını desteklemek amacıyla, etkilenen bölgelere yardım etmek için 1 Bitcoin (430,000 TRY) değerinde önemli bir bağışta bulundu.

Ayrıca Alchemy Pay, Türk müşterilerimizi ve ortak şirketlerimizi mümkün olan her şekilde desteklemeye hazırdır. Ek yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Sorumlu bir kurumsal varlık olarak Alchemy Pay, ihtiyacı olanlara yardım sağlamanın öneminin farkındadır. Buna paralel olarak, resmi makamlar çeşitli kripto para birimlerinde yardım kabul ederken, On/OffRamp ödeme çözümlerimizle bağışları kolaylaştırmaya ve bu hizmetleri güvenilir bir itibari para-kripto ödeme ağ geçidi olarak hayır kurumlarına ücretsiz sunmaya kararlıyız.

Alchemy Pay, ihtiyacı olanlara destek vermenin bizim sorumluluğumuz olduğuna inanıyor ve yardım etmek için üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Bu bağışın felaketten etkilenenlere rahatlık ve destek sağlayacağını umuyor ve kurtarma çabalarına yardımcı olma çabalarımızda başkalarını bize katılmaya teşvik ediyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@