banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Armis Yatak Bayi Sayısını 600’e Çıkaracak

İnovasyona yaptığı yatırımlar ile büyümesini sürdüren Armis Yatak, kendi işini kurmak isteyenlere sunduğu bayilik imkânı ile yoğun ilgi görüyor.

Güncel 02.02.2024, 12:30 Melike Kaya Bayram
226
Armis Yatak Bayi Sayısını 600’e Çıkaracak

İnovatif ve yenilikçi ürünlerini güçlü bayilik sistemi ile dünyanın dört bir noktasına ulaştıran Armis Yatak, 2024 yılında da ulusal ve uluslararası arenada yoğun ilgi görüyor.

2023 yılında elde ettiği önemli büyüme ile girişimcilerin dikkatini çektiklerini belirten Acme Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, “Markalı yatak pazarı son yıllarda ciddi yatırım yapılan ve sektördeki payını her geçen gün arttıran bir pazar. Yatak üretimi noktasında Türkiye, dünyada da önemli bir oyuncu. Sektörün sunduğu önemli potansiyel ile bizler de yaptığımız önemli yatırımlar ve attığımız adımlar sayesinde büyümeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl bayi sayımızda önemli bir artış yaşandı. Bu ilgi, markamıza olan güvenin güçlendiğini gösteriyor. Bu yıl içerisinde talepleri karşılamak adına üretim kapasitemizi yüzde 40 oranında artırmayı hedefliyoruz. 2023 yılında 210’a çıkardığımız bayi sayımızı ise bu yıl 600’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Bayilerimizin başarısı bizim başarımızdır diyen Batallı, “Bayilerimizi sadece iş ortağı olarak değil, ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Başarılarına ortak olmak en büyük isteğimiz. Birlikte büyümek adına düzenli olarak eğitimler vererek ve uzman ekiplerimizle sürekli iletişim halinde bulunarak bayilerimize ürünlerimiz hakkında en güncel bilgileri sunuyoruz. Hızlı ve zamanında teslimat, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak adına büyük bir öneme sahiptir. Üretim gücümüzü, stok yönetimi ve lojistik süreçlerimizle entegre bir şekilde çalıştırarak müşteri ve bayi beklentilerini karşılamak için çaba sarf ediyoruz. Kar amacından önce müşteri ve bayi memnuniyetini esas alıyoruz. Kalite standartlarımızı koruyarak ve teslimat süreçlerimize öncelik vererek, iş ortaklarımızın başarısını ön planda tutuyoruz. Sektördeki değişimlere ve gelişmelere açık bir anlayışla sürekli iyileştirme ve inovasyon çalışmalarına önem veriyoruz, böylece müşteri ve bayi taleplerine daha hızlı yanıt verebiliyoruz” açıklamasında bulundu.

Hammadde sıkıntısı ve artan fiyatlarla mücadelede stok yönetimine büyük önem verdiklerini de belirten Batallı,  sürekli olarak üretim kapasitesini artırdıklarını ve bu sayede bayilerine talepleri doğrultusunda hızlı ve güvenilir bir şekilde ürün gönderimi sağladıklarını vurguladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@