banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Artık Ebay’de Satış Yapmak Hem Daha Kolay, Hem Daha Karlı

Yazılım ve operasyonel süreçlerini kendi bünyesinde yürüten ilk Türk lojistik şirketi olan ShipEntegra, eBay ile resmi ortaklık başlattı.

Güncel 06.10.2023, 13:15 Melike Kaya Bayram
19
Artık Ebay’de Satış Yapmak Hem Daha Kolay, Hem Daha Karlı

Tüm zorlu lojistik süreçleri küresel olarak yönetebilecek kapasite ve altyapıya sahip ShipEntegra, e-ihracat satıcılarına uygun fiyatlı ve indirimli bir kargo hizmeti sunarak uluslararası arenada rekabet etmelerine olanak tanıyor. Kolay kullanımlı platform, kargo sürecini basitleştirirken, e-ihracat satıcılarının tüm siparişlerini tek bir yerde yönetmelerini sağlıyor.

ShipEntegra'nın çözümleri ile eBayde satış performansınızı artırabilir, müşterilerinize en kaliteli hizmeti sunabilirsiniz.

E-ihracat satıcılarının alışveriş sepetleriyle senkronize olmalarına ve bunları tek bir platformda yönetmelerine olanak tanıyan yapay zeka destekli platformlarıyla lojistik ve depolamada sundukları avantajları paylaşan ShipEntegra CEO’su Ali Ceylan; “Başlatmış olduğumuz partnerlik süreci kapsamında, rekabetçi fiyatlarla uluslararası express ve ekonomi teslimat hizmetleri ile 41'den fazla ülkede küresel takip imkanını kullanıcılarımıza sunabiliyoruz. Paket gönderiminde tam görünürlük ve kontrol hizmeti sağladığımız eBay partnerliğimiz kapsamında sorunsuz gümrük işlemleri, küresel iade çözümleri de sağladığımız avantajlardan sadece birkaçı” dedi.

E-ihracatta Avantajlı Lojistik

Türk e-ihracatçıların en büyük sorunlarından biri olan lojiktik giderlerine çözüm getirmek için her geçen gün daha kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Ceylan; “Belirli lojistik firmalarıyla fahiş fiyatlara eBay gibi bol rekabetli bir ortamda ayakta durmaya çalışan e-ihracatçılarımız için sağladığımız fiyat avantajı, bizim için büyük bir gurur kaynağı. Artık e-ihracatçılar platformumuz üzerinden 20’den fazla aracı firmadan dilediğini seçebilecek ve gönderimlerinin her bir adımını platform üzerinden rahatlıkla takip edebilecekler. Tüketiciler için de ayrıca önem arz eden kargo takibinde, normalde ülke içindeki ve gümrükte geçen süreleri tüketicilerin takip etmesi mümkün değilken entegrasyonumuz ile birlikte tüketici de satın aldığı ürünü an ve an takip edebilecek. Bu da karşılıklı güven duygusunu pekiştirecek. Sunduğumuz 2 ay ücretsiz depolama hizmeti de diğer avantajlardan sadece birkaçı” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@