banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Ledger Ve Solana Daha Fazla Güvenlik İçin İş Birliğine Gitti

İş birliği kapsamında, Solana Mobile ile bir Ledger cihazı arasında kripto varlıkların kolayca transfer edilmesine izin verilecek.

Güncel 10.11.2022, 12:00 Melike Kaya Bayram
53
Ledger Ve Solana Daha Fazla Güvenlik İçin İş Birliğine Gitti

Ledger Live ve Solana Mobile Stack, Solana Saga cihazı kullananlar da dahil olmak üzere Solana Mobile kullanıcılarına gelişmiş güvenlik sağlamak içiniş birliğine gittiklerini duyurdu. İş birliği kapsamında, Solana Mobile ile bir Ledger cihazı arasında kripto varlıklarınkolayca transfer edilmesine izin verilecek. Yapılan güvenlik entegrasyonu iş birliğine ilişkin Ledger CXO’suIanRogers, Solana ekosistemine güvenlik getirdikleri ve iş birliğine gittikleri için gurur duyduklarını dile getiriyor.

Kripto varlıkları çevrim dışı saklayan ve yüksek bir güvenlik katmanı sunan donanım cüzdanları arasında önde gelen güvenli erişim noktası Ledger’in dijital varlık yönetim uygulaması Ledger Live, Solana sahipleri ve kullanıcılarının kendi ekosistemleriyle etkileşim kurması ve kolay para transferine izin vermek için Solana Mobil ile iş birliğine gittiklerini duyurdu. Ledger Live’in Solana ekosistemiyle etkileşim kurmanın en güvenli yol olduğunu dile getiren Ledger CXO’suIan Rogers,“Solana Mobile’a desteklerimizi genişletmekten veilişkilerimizi geliştirmekten heyecan duyuyoruz.” ifadelerini kullanıyor.

Solana’yı Siber Saldırılardan Koruyor

Ayrıca, Nano X ve Nano S Plus cüzdanları Solana kullanıcılarının özel anahtarlarını ve kurtarma ifadelerini de siber saldırılardan koruyabiliyor. Buna ek olarak Ledger cihazları, kullanıcılara imzaladıkları işlemlerde şeffaflık sağlamak için ‘ne görüyorsanız onu imzalarsınız (WYSIWYS)’ özelliği sunuyor.Solana Mobile ile Solana kullanıcılarına daha fazla kullanım kolaylığı ve güvenlik sunmak için bir dizi özellik de planlanıyor. Halihazırda, Solana uygulaması Ledger Live'da ve Ledger Nano X veNano S Plus cihazlarında mevcut olup Solana sahiplerinin portföylerini güvenli bir şekilde yönetmelerine, SOL satın almalarına ve göndermelerineolanak tanıyor. Ledger'ın güvenli tarayıcı uzantısı Ledger Connect, Solana'yı destekleyerek 2023 yılının başlarında Magic Eden ile entegre olacak.Ayrıca, Solana geliştiricilerinin DApp'lerini doğrudan Ledger ile entegre etmeleri için de destek sağlanıyor.

“Solana ile Ledger'ınızı Eşleştirerek Değerini Korumak Bir Zorunluluktur”

Solana ekosistemi ile iş birliğinin henüz yeni başladığına dikkat çeken Ledger CXO’suIan Rogers, "İster Ledger Live üzerinden SOL satın alınsın veya stake edilsin, ister Ledger Connect ve Magic Eden kullanılarak güvenli ve kolay bir şekilde toplama yapılsın, güvenlik konusundaki ortak kararlılığımız kullanıcıların ekosistemdeki en iyi güvenliğe erişmelerini sağlayacak. Solana'nız değerlidir veSaga Solana Mobile telefonunuz ile Ledger'ınızı eşleştirerek değerini korumak bir zorunluluktur." vurgusu yapıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@