banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Mercedes-Benz Türk, “Yıldız Kız”larının Başarısını Pakodemy ile Destekliyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte sürdürdüğü ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ Programı kapsamındaki 750 lise öğrencisine destek sağlıyor.

Güncel 14.03.2024, 12:00 Melike Kaya Bayram
292
Mercedes-Benz Türk, “Yıldız Kız”larının Başarısını Pakodemy ile Destekliyor

Mercedes-Benz Türk, sürdürülebilir fayda yaratma yaklaşımıyla 2004 yılında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte başlattığı ve her yıl 1.000 “Yıldız Kız”a eğitim bursu ve kişisel gelişim desteği sağlayan ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ Programı’na, farklı eğitim uygulamalarını dahil ederek, öğrencilerin derslerinde ve sınavlarında gerekli kaynaklara ulaşmaları konusunda destekliyor.

Mercedes-Benz Türk bu kapsamda, ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ Programı’ndaki 750 lise öğrencisine, haftada 23 saat canlı ders, yüzbinlerce soru-çözüm videoları, sınavlara yönelik 20’den fazla yayın ve ders anlatım videolarını tek bir platformda bir araya getiren Pakodemy Uygulaması’ndan yararlanma imkanı tanıyor. Mercedes-Benz Türk ayrıca, düzenlediği oturumlarla öğrencilere uygulamanın kullanımıyla ilgili rehberlik de yapıyor. Bu oturumlar sayesinde öğrenciler, uygulamadan maksimum verim alıyor.

Kadınların kişisel gelişimini destekleyen fayda programlarının uzun soluklu ve geniş kapsamlı olması gerektiğini belirten Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Miray Demirel; “Mercedes-Benz Türk olarak, kadının her alanda hak ettiği güce kavuşması, eğitimlerinin desteklenmesi ve sosyal-ekonomik hayatta fırsat eşitliğinin sağlanması konularını önceliğimiz olarak görüyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde ihtiyaçları geniş bir çerçeveden; tüm boyutlarıyla değerlendiriyoruz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte sürdürdüğümüz ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ Programı da burs sağlamanın ötesinde kızların kişisel gelişimlerinde ve eğitim hayatlarındaki tüm ihtiyaçlarına odaklanan ve destek olan bir program. Bu açıdan son olarak, lise öğrencisi kızlarımızı derslerinde ve sınava hazırlık süreçlerinde desteklemek için Pakodemy Uygulaması’ndan yararlanmalarını sağlıyoruz. Her zaman yanlarında olmaya büyük önem veriyoruz. Bu tarz platform ve uygulamaları kızlarımıza sunarak, eğitim ve öğretim hayatlarında gerekli kaynaklara erişimlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@