banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

PUBG MOBILE 100 Milyon Dolarlık “Wonder Creators Network” Yatırım Planını Duyurdu

PUBG MOBILE, yeni hayata geçecek yaratıcı destek ekosistemi için yeni yarışmalar ve yatırım planlarını içeren devrim niteliğindeki güncellemelerini açıkladı.

Güncel 23.10.2023, 11:00 Melike Kaya Bayram
12
PUBG MOBILE 100 Milyon Dolarlık “Wonder Creators Network” Yatırım Planını Duyurdu

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, dünyanın dört bir yanındaki PUBG MOBILE oyuncularının tutku ve yaratıcılığını ateşlemek ve ödüllendirmek için planladığı yeni yatırım programı Wonder Creators Network'ü duyurdu.

PUBG MOBILE son iki yılda yapılan 200.000 dolarlık yatırımın ardından yaratıcı ödül programını daha da yukarı taşıma kararı aldı. Önümüzdeki üç yıl boyunca, PUBG MOBILE'ın yaratıcılara ve onların paha biçilmez içeriklerine olan bağlılığını gösteren çeşitli yarışmalar, fırsatlar ve teşvikler aracılığıyla oyunun “birlikte oluşturma” ekosistemini desteklemek için yaklaşık 100 milyon dolarlık bir yatırım yapılacak. 

PUBG MOBILE'ın yaratıcı odaklı ekosistemi, oyuncuların kendi haritalarını ve oyun modlarını tasarlamalarına olanak tanıyan Ptopia Tasarım Projesi'nden (PDP) yakın zamanda başlatılan World of Wonder (WOW) moduna kadar büyümeye devam etti. Bu yıl PUBG MOBILE, hem World of Wonder hem de Ptopia Tasarım Projesi içerik oluşturucuları için yarışmalarla toplam 750.000 dolarlık bir ödül havuzu sunmayı planlıyor. 2024 yılında, yaratıcıların gereken takdiri almalarını sağlamak için on milyonlarca dolar değerinde bir teşvik planının daha başlatılması planlanıyor.

PUBG MOBILE'ın World of Wonder modunda, her yeni sürüm güncellemesiyle birlikte 50.000 dolar ödül havuzu ve çok sayıda oyun içi ödül içeren en az bir temalı yarışma başlatılacak.

Oyun içi ödüllere ve uzun vadeli arayışlara, şu anda mevcut olan yeni “Harika Bir Yolculuk” yaratıcı büyüme sistemi aracılığıyla da erişilebilir “Harika Bir Yolculuk” sisteminde, World of Wonder yaratıcıları harita oluşturarak ve haritalarının oynanması ve beğenilmesiyle deneyim puanları kazanabilirler. Yaratıcı seviyelerinde yükselen oyuncular, avatar çerçeveleri, özel başarılar ve daha fazlasının kilidini açarak usta yaratıcılar kademesine yükselebilirler.

Oyuncular ayrıca yaklaşan 2.8 Güncellemesinde yer alacak olan yepyeni bir oyun içi içerik oluşturucu etkinliğine de hazırlanmalı. “Harikalar Turnuvası” yaratıcılara titizlikle hazırladıkları tematik haritalar aracılığıyla hünerlerini gösterme fırsatı verecek. Oyuncular favori ve en yaratıcı haritalar için oy kullanabilecek ve içerik oluşturucular 1.000 dolara kadar nakit para ödülü için yarışacak. En iyi 200 içerik oluşturucu 50.000 dolar değerinde nakit ödül havuzunu paylaşırken, en iyi 5.000 içerik oluşturucu 10.000 dolar değerinde Sandık Kuponlarını paylaşacak.

PUBG MOBILE, son iki yılda Ptopia Tasarım Projesine 400.000'in üzerinde başvuru alarak yetenekli bir içerik oluşturucu grubu oluşturdu. Oyuncular tarafından tasarlanan elli eşya oyuna dahil edildi ve ilk ultimate-level implants Temmuz 2023'te yayınlandı. Ptopia Tasarım Projesi'nin yıl ortası kapsamlı tasarım yarışması şu anda başvurulara açıkken, 5. Küresel Tasarım Yarışması ve ilk e-spor ortak tasarım yarışması yıl bitmeden başlatılacak.

PUBG MOBILE, oyunun dışında 'Coaching of Wonders' Discord topluluğunu oluşturmaktan gurur duyuyor. Tüm beceri seviyelerindeki oyunculara ve yaratıcılara açık olan topluluk sohbeti, başarılı PUBG MOBILE usta yaratıcılarının mentorluk rollerini üstlenmelerine ve yeni yaratıcılara paha biçilmez rehberlik sağlamalarına olanak tanıyor. Topluluk; fikirlerin, içgörülerin ve deneyimlerin paylaşılmasını teşvik ederek, acemilerin zanaatlarını geliştirebilecekleri ve hevesli yaratıcıların gelişebilecekleri bir iş birliği ortamını destekliyor. Bu topluluk gelecekte oyunun işlevlerine entegre edilerek içerik oluşturucu iletişimini daha kolay hale getirecek. PUBG MOBILE, yeni yaratıcılara yeniliklerinde daha fazla yardımcı olmak için sosyal medya fenomenlerini de yaratıcı süreci beslemeye ve güçlendirmeye yardımcı olmak amacıyla öğreticiler oluşturmaya davet edecek.

Son olarak, bu yılın sonunda PUBG MOBILE, Creator Awards Töreni'ne ev sahipliği yapacak. Etkinlik, PUBG MOBILE ekosistemini zenginleştiren yenilikçi yaratıcılara ışık tutarak yaratıcılığın ve yeteneğin muhteşem bir doruk noktası olmayı vaat ediyor. Ünlü konukların sunacağı Yaratıcı Ödülleri Töreni'nde, yaratıcıların olağanüstü katkılarını onurlandırmak için tasarlanmış çok sayıda ödül verilecek ve kazananlar özel oyun içi prestijli unvanlar ve özel kupalar kazanacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@