banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Sanat, Bilim, Eğlence Dolu “Çocukların Festivali” Coşkuyla Başladı

0-3 ve 3-15 yaş grubundaki çocuk ve ebeveynlerine eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan “Çocukların Festivali”, 22 Nisan’da minik misafirlerini ağırlıyor.

Güncel 22.04.2022, 14:15 Melike Kaya Bayram
91
Sanat, Bilim, Eğlence Dolu “Çocukların Festivali” Coşkuyla Başladı

Türkiye’nin ilk çocuk sanat, bilim, eğlence festivali olan “Çocukların Festivali”, çocuklar ve ebeveynlerine dopdolu bir atölye ve etkinlik programı sunmaya başladı. 22 Nisan’da başlayan ve üç gün boyunca Zorlu PSM’de minik ziyaretçilerini ağırlayacak olan festivalde çocukları, kendilerine özel olarak hazırlanan atölyelerde eğlenceli ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra yeteneklerini keşfedebilecekleri deneyimsel aktiviteler bekliyor.

Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen festivalde, 0-3 ve 3-15 yaş arasındaki çocuklar renkli ve yaratıcı dünyalarına seslenen etkinliklerde hem eğleniyor hem de öğreniyor. Festivaldeki etkinlikler kapsamında; kilden heykel yapan çocuklar, tohumları kendi yaptıkları saksılara ekiyor, bilim atölyelerindeki tüplerde deney yapıyor, resim ve boyama atölyelerinde hayal dünyalarını resmediyor, hikaye dinliyor ve diledikleri gibi dans edebiliyor. Piyanonun tuşlarında ahengini bulan minik parmaklar, pizzalarını kendileri yapıp afiyetle yiyor. Baterinin başında müziğin ritmine kendini kaptıran minikler, kavanoza bir deniz alemi kurup, asalarıyla sihirli dünyanın kapılarını aralıyor. Çocukların gelişimlerine katkı sunan ve el becerilerini geliştiren, yeteneklerini ortaya koyan aktiviteler çocuklara unutamayacakları anlar yaşatıyor.

FESTİVAL ÜÇ GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK

“Çocukların Festivali”nde eğitici ve öğretici atölyelerin yanı sıra sahne gösterileri, tiyatrolar, söyleşiler ve sanatçı buluşmaları da yer alıyor. Resim, heykel, eğlence bandosu, dans, yemek, tasarım, müzik, ebru sanatı, animasyon, tiyatro, karikatür, illüzyon, kodlama, dijital sanat gibi geniş yelpazedeki etkinlikler sayesinde geniş bir çocuk kitlesine hitap ediliyor. Çocukların özgüvenlerine, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sunan çok sayıda aktivite 24 Nisan akşamına kadar Zorlu PSM’de çocukları bekliyor.

Eğlenceli ve öğretici vurgusunun yapıldığı atölyelerde çocuklara unutamayacakları üç gün yaşatmayı hedefleyen “Çocukların Festivali” için biletler Passo’dan temin edilebilir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@