banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Sapro’dan Eğitimde Fırsat Eşitliğine Tam Destek

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Silivri Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde geliştirilen projesi hayata geçirildi.

Güncel 12.02.2024, 11:30 Melike Kaya Bayram
112
Sapro’dan Eğitimde Fırsat Eşitliğine Tam Destek

Özel eğitim sınıflarının teknoloji ve eğitim materyalleri açısından daha da geliştirilmesini hedefleyen ‘Güzel Yüreklerden Özel Yüreklere Projesi’ hayata geçirildi.

Sapro, özel gereksinimi olan öğrencilerin daha iyi bir eğitim almasını hedefleyerek onlara eğitimde fırsat eşitliği sağlanmasını amaçlayan projeye, Silivri Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu’ndaki özel eğitim sınıfı materyallerini temin ederek destek oldu. Sapro’nun desteklerinden dolayı okulda açılan sınıfa ‘Sapro A.Ş. Temiz Yarınlar Sınıfı’ adı verildi.

27 ilkokul ve 20 ortaokuldan oluşan toplam 47 okulda yürütülen ve bugüne kadar binlerce öğrenciye ulaşan projenin destekçilerine Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende teşekkür plaketleri takdim edildi. Sapro adına teşekkür plaketini Sapro İK Müdürü Mehmet Yıldırım teslim aldı.

Sapro Genel Müdürü Murat Gönül ise yaptığı açıklamada, “Özel eğitim sınıflarının daha donanımlı hale gelmesini amaçlayan bu proje eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekerek oldukça önemli bir misyonu üstleniyor. Eğitime yatırım yapmanın geleceğe yatırım yapmak olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, okulumuzu desteklemekten ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@