banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Soyserin Grup’tan Kadın Girişimcilere Destek

Lajivert&Ritmik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel; mağaza açmak isteyen kadın girişimciler için yıl boyunca devam edecek bir destek projesi hazırladı.

Güncel 06.03.2024, 17:45 06.03.2024, 17:41 Melike Kaya Bayram
293
Soyserin Grup’tan Kadın Girişimcilere Destek

‘Her Zaman Genciz’ sloganıyla her gelir grubundan tüketiciye ulaşan; genç, dinamik, sıcak ve samimi marka kimlikleri ile dikkat çeken Soyserin Grup’un Lajivert ve Ritmik markaları 50 bin metrekarelik üretim tesisinde, yıllık 800 bin metrekarelik üretim kapasitesi ile 5 kıtada 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Mobilya sektörünün önemli oyuncularından Lajivert Genç Odası ve Ritmik Genç Odası, Türkiye genelinde 150’ye yakın mağazası ile mağazalaşma yolunda da emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

Kadın girişimcilere özel destek projesi

Soyserin Grup çatısı altında faaliyet gösteren; 2023’ü “mağazalaşmada atak yılı” olarak geçiren, “2024’te 224 mağaza” hedefiyle çalışan; bebek, çocuk ve genç odaları konusunda uzmanlığını her geçen yıl bir adım daha öteye taşıyan Lajivert Genç Odası ve Ritmik Genç Odası Türkiye’nin 81 ilinde yer almak adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Soyserin Grup’un öncelikli planları arasında; Marmara ve Ege bölgelerinde büyük ölçekli mağazalar açmak yer alıyor. Soyserin Grup, bu kapsamda ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü bu yıl daha da anlamlı kılmak adına, kadın girişimcilerin sahip oldukları güce ve potansiyele inanarak onlar için hazırladıkları çok özel bir projeye imza atıyor. Lajivert ve Ritmik, kadınların iş dünyasındaki yerlerini güçlendirmek, onlara eşit fırsatlar sunmak adına, mağaza açmak isteyen kadın girişimcilere özel yıl boyu devam edecek destek ve şartlar sunuyor. Lajivert ve Ritmik bu özel proje sayesinde kadınların kendi işlerini kurmalarına ve büyütmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Mağaza açılışlarında kadınlara ‘pozitif ayrımcılık’

Kadınların girişimcilik ruhları, kararlılıkları ve özverileri ile iş dünyasına katma değer sağladıklarının altını çizen Soyserin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Soyserin; “Lajivert ve Ritmik markalarımız ile Türkiye’de bebek, çocuk, genç odası sektöründe ilk 4 kuruluştan birisi konumundayız. Kayseri’de başlayıp burada devam eden sektör yolculuğumuza, yeni yılda da yepyeni koleksiyonlarımız ve yepyeni projelerimizle devam ediyoruz. Yılın ilk çeyreğine geldiğimizde, Soyserin Grup olarak bizler için çok anlamlı ve değerli bir gün olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü özelinde kadın girişimcilerimizi yakından ilgilendirecek bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje kapsamında; mağaza açmak isteyen kadın girişimcilere pazarlama ve tanıtım, mağaza tasarımı ve kurulum ile mağaza açılış masraflarına katılım gibi konularda pozitif ayrımcılık yapacağız. Ayrıca bu proje kapsamında; kadın girişimcilerin ürün ve hizmetlerini tanıtmak amacıyla dijital pazarlama ve sosyal medya desteği sağlayacağız. Geleceği şekillendiren, iş dünyasına yön veren ve topluma ilham veren tüm kadın girişimcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@