banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Kontrol vanaları, skidler ve haberleşme çözümleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak

Akışın olduğu tüm proseslerin Samson’un ilgi alanına girdiğini vurgulayan Mahir Bağır, bu yıl kontrol vanası çözümlerine ek olarak skidler ve haberleşme yazılımlarına da stantta yer vereceklerinin altını çizdi.

Proses Çözümleri 28.04.2024, 23:42 28.04.2024, 23:51 Serkan KIRAÇ
344
Kontrol vanaları, skidler ve haberleşme çözümleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak

Mahir Bey, MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Esasen akışkan kontrolünün olduğu tüm Prosesler SAMSON’un ilgi alanına girmekte, burada sektörel ayrım yapmadan endüstriyel tüm tesislerden gelen ziyaretçilerimizi ağırlamayı planlıyoruz. Genel itibariyle tesislerin işletme, otomasyon, bakım bölümlerinde çalışan teknik ekiplerin yanı sıra satınalma grupları hedef ziyaretçi profilini oluşturuyor. Bunun yanı sıra sektörümüzde faaliyet gösteren mühendislik ve proje firmaları ile OEM müşteriler yine standımızda ağırlamayı arzu ettiğimiz grup içerisinde yer alıyor.  

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Standımıza bu sene SAMSON’un sistem çözümlerini gösteren Skid’lere ağırlık vereceğiz, bunun yanında SAMSON ürün yelpazesinde yer alan kontrol vanaları olacak. Ayrıca SAMSON’un kendi pozisyonerleri ile haberleşmesine imkan tanıyan software’ler ile SAM-VALVE Managment™ sistemini tanıtacağız.

Ayrıca KROHNE ile ortak kuruluşumuz olan FOCUS-ON’un üretimi olan “akıllı ölçüm vanası” FOCUS-1’in demo standı iki firmanın ortak alanında sergilenecek.

Bu yıl KROHNE Academy’de sergilediğimiz ve PHOENIX CONTACT’ın da kiosk’unun bulunduğu kablosuz sinyalizasyona sahip Akış Kontrol Sistemimiz hayli ilgi gördü dolayısıyla üç firmanın kiosk’larından oluşan bu demo setini MCA’de de sergileme planımız var.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@