banner174

banner170

banner171

banner157

Müşteri memnuniyetini esas alarak çözüm ortağı olmayı hedefliyor

Müşteri memnuniyetini esas alarak ürün tedarikçisi değil çözüm ortağı olmayı hedeflediklerini belirten MV Endüstriyel Ölçüm Cihazları Satış Sorumlusu Emir Çevik ile MCA World Fuarı özel sayımız için bir röportaj yapma imkanı bulduk.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 16:35 02.05.2024, 16:45 Serkan KIRAÇ
352
Müşteri memnuniyetini esas alarak çözüm ortağı olmayı hedefliyor

Emir Bey, MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Endüstriyel tesislerde fiziksel parametrelerin ölçüm, izleme ve analiz süreçlerinde kullanılan ekipmanlar ile bu tesislerde kullanılan pompa, vana, güç ve kumanda panolarının temininde alanında otorite olan firmaların ürünleri ve mühendislik becerilerini bir araya getiren firmamız 2021 yılından itibaren sektörde hizmet vermeye başlamıştır.

Firmamız müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı ile sektörde sadece “ürün tedarikçisi” olmayı değil “çözüm ortağı” olmayı hedeflemektedir.

MCA World Fuarı’nda bu yıl uzun yıllardır elde ettiğimiz tecrübemizle endüstrimizde proses şartlarına uygun olarak sahalarında doğru ürün seçimine ihtiyaç duyan tüm ölçü – kontrol, otomasyon, bakım ve teknik birimlerin yetkililerini, proje müdürlerine ulaşmayı hedefliyoruz.

MV Endüstri hangi ürün gruplarıyla ziyaretçilerini karşılayacak?
Seviye grubunda; manyetik By-Pass seviye ölçerlerimiz, şamandıralı seviye şalterlerimiz, ultrasonik ve radar seviye ölçerlerimiz, iletken tip seviye şalteri ve kapasitif seviye şalterlerimizle çözümlerimizi sunacağız. Sıcaklık grubunda dijital tip ve rezistans tip termometrelerimizle, basınç tarafında ise flush tip diyaframlı sensörlerimiz, smart tip basınç transmitterlerimiz ve exproof basınç sensörlerimizle çözümler sunacağız. Akış grubunda da elektromanyetik, termal ve vortex debimetrelerimizle ziyaretçilerimizi karşılamaya hazırlanıyoruz.


 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@