banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Beta Tea Dijital Reklam Stratejileri ile E-Ticaret Hacmini Yüzde 97 Büyüttü

Google, programatik, pazarlama teknolojileri, Facebook ve Meta katalog reklamları ile satışlarını artıran BetaTea, web sitesinin trafiğini ise % 173 artırdı.

Teknoloji 10.10.2022, 14:00 Melike Kaya Bayram
14
Beta Tea Dijital Reklam Stratejileri ile E-Ticaret Hacmini Yüzde 97 Büyüttü

Geliştirdiği dijital reklam stratejileri ile Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veren MooF Dijital Reklam Ajansı, Beta Tea ile 2022 yılı için planladığı hedeflere ulaştı.

Beta Tea markasının dijital reklam stratejileri konusunda bilgi aktaran MooF Dijital Reklam Ajansı Kurucusu Yasin Kaplan, “Markaya 9 yıldır dijital reklam hizmeti veriyoruz. Başlangıçta Dijital Pazarlama Okulu eğitimleriyle dijital pazarlama ekibini güçlendirdik. Daha sonra yıllık planlama yaparak Google, programatik, pazarlama teknolojileri, Facebook ve Meta katalog reklamları ile satış rakamlarını artırdık. Yaptığımız tüm stratejiler doğrultusunda site trafiği yüzde 173 arttı. Siteye gelen ziyaretçinin alışveriş yapma oranı 2 katına çıktı. Hem site içi optimizasyonlar, 360 derece dijital pazarlama stratejisi ve reklam kurgularıyla daha geniş bir kitlenin web sitesine ziyaretçi olarak gelmesini sağlayıp dönüşüm oranı artırıldı” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@