banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

İdeal Finansal Teknolojiler ‘Teklifim Gelsin’e Yatırım Yaptı

İdeal Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık ile kişiselleştirilmiş finansal pazaryeri ‘Teklifim Gelsin’e 20 milyon TL değerleme üzerinden yatırım gerçekleştirdi.

Ekonomi 21.04.2022, 14:45 Melike Kaya Bayram
108
İdeal Finansal Teknolojiler ‘Teklifim Gelsin’e Yatırım Yaptı

Türkiye’nin önde gelen yatırım gruplarından Hedef Holding, finans ve teknoloji alanındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, ses getiren son yatırımını, iştiraklerinden olan İdeal Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş.aracılığıyla yaptı. İdeal Finansal Teknolojiler, 2021 Ocak ayında İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka Programı’na dahil olarak kurulan ve 2021 Haziran ayında da son kullanıcıyla buluşan kişiselleştirilmiş finansal pazar yeri ‘Teklifim Gelsin’e 20 milyon TL değerleme üzerinden yatırım gerçekleştirdi.

İhsan Cem Zararsız ve Ertuğrul Hakan Biri tarafından kurulan, kişiselleştirilmiş finansal pazaryeri Teklifim Gelsin; açık bankacılık kullanarak, son kullanıcıların talepleri doğrultusunda finansal çözümleri 40 saniyenin altında tamamlamalarına imkân sağlıyor. Teklifim Gelsin’de üye olan kullanıcılar, taleplerine göre gelen onlarca teklifi karşılaştırarak başvurularını yapabiliyor.

ÇÖZÜMSEL VE KİŞİYE ÖZEL HİZMET

Teklifim Gelsin olarak bankalar, kredi kayıt bürosu, sigorta şirketleri ve diğer Fintechler ile yapılan dijital entegrasyonlarla kullanıcılara anında kredi, yatırım, kredi karnesi ve sigorta alanlarında hizmet veriliyor. Dünyada ve Türkiye’de bankacılık ve sigorta çözümleri sunan farklı firmalar ile Teklifim Gelsin’i ayıran en önemli nokta ise kişiye özel hizmet verilmesi. Ek olarak üyelik sistemiyle kullanıcılarına kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan Teklifim Gelsin, yaptıkları entegrasyonlar sayesinde saniyeler içinde kullanıcılarının kredi, yatırım, kredi karnesi ve sigorta talepleri özelinde çözümler üreterek baştan sona bir kullanıcı deneyimini karşılayabiliyor.

Dünyanın büyük bir hızla bütün bankacılık süreçlerinin kolaylıkla dijitalden yönetilebildiği bir dönemden geçildiğini belirten İdeal Finansal TeknolojilerYönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp, “Her zaman gelişim göstereceğine inandığımız fikirleriyle bizi heyecanlandıran girişim ve şirketlere yatırım yapmaktan, onlara destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Teknoloji ve finans alanlarındaki yatırımlarımıza, Teklifim Gelsin ile yeni bir halka daha ekledik. Teklifim Gelsin’in yerli bir girişim olması da bizim için çok önemliydi. Teklifim Gelsin’in geleceğinin çok parlak olduğuna ve ileride büyük bir gelişim göstereceğine inanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Teknolojinin yarattığı fırsatları yakından takip ettiklerini söyleyenGökalp, “Teknolojinin girdiği alanlar hızla değer kazanıyor. Hedef Holding olarak özellikle teknoloji ve finans alanındaki gelişmeleri yakından takip ediyor, yatırımlarımıza bu doğrultuda yön veriyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@