banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Bilkent Üniversitesi’nden İşbir Yatak’a Teşekkür Plaketi

İşbir Yatak, Üniversite-Sanayi İş Birliği kapsamında düzenlenen Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Proje Fuarı ve Yarışması’na iki proje ile katıldı.

Endüstri Güncel 16.09.2022, 09:15 Melike Kaya Bayram
69
Bilkent Üniversitesi’nden İşbir Yatak’a Teşekkür Plaketi

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İşbir Holding Ceo’su Metin Gültepe,“Deneyimlerimiz ışığında, insan merkezli bakış açımızla birlikte, bilimsel yöntemleri kullanarak fabrikalarımızdaki süreçleri iyileştirmeye odaklanıyoruz.Bu doğrultuda, Üniversite-Sanayi İş Birliği çerçevesinde, üniversite öğrencilerinin gelişimine yönelik yapılan çalışmalara her zaman destek vermekteyiz.Nitelikli iş gücü yetiştirilmesi için öğrencilerin kendilerini geliştirerek ifade edebileceği çalışmalara olanak sağlamanın önemine inanıyoruz. Bilkent Üniversitesi’nde de öğrencilerin bitirme projelerinde yer alarak, çalışmalarına dahil olduk. Daha iyi bir geleceğe katkıda bulunabilmek adına, geleceğin potansiyel yıldızlarını iş dünyasına hazırlıyoruz.” dedi.

Gültepe, “Değişen ve gelişen dünyada değişime uyum sağlayabilen dinamik, yetkinliklerini çeşitlendirebilen, teknik bilginin yanı sıra uygulama yetkinliği yüksek insan gücünün yetiştirilmesi önem arz ediyor.Biz bu aşamada, geleceğin dünyasını şekillendiren gençlerimiz ile geliştirdiğimiz projelerden büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

“Marka olarak; kendi geleceğimizi ülkemizin geleceğinden ayrı görmüyor, gençlerimizin bilim ve teknoloji merkezli, çok yönlü bakış açısıyla yetiştirilmelerini önemsiyoruz.Gençlerin gelişimine öncelik veren bütüncül bir yaklaşımla, geleceğe katkı sunacak önemli işbirlikleri ve projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz’’dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@