banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Türkiye’nin Lider Para Transfer Şirketi UPT’den, Kırgızistan’da Önemli İşbirlikleri

Para transferi ve ödeme şirketi UPT,Kırgızistan’da gerçekleştirdiği yeni işbirlikleri ile hizmet ağını genişletiyor ve istikrarlı büyümesine devam ediyor.

Ekonomi 10.08.2022, 09:05 10.08.2022, 09:00 Melike Kaya Bayram
53
Türkiye’nin Lider Para Transfer Şirketi UPT’den, Kırgızistan’da Önemli İşbirlikleri

Dünya çapında176 ülkede, 400 bin işlem noktasında hizmet veren Aktif Bank iştiraki ve Türkiye’nin lider para transferi şirketi UPT, Kırgızistan’da gerçekleştirdiği para transferi iş birliklerinin sayısını artırarak her geçen gün büyümeye ve müşterilerine yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Bişkek’te Kırgızistan’ın önde gelen bankalarından RSK Bank ve Finca Bank ile yeni işbirliklerine imza atan UPT, tüm dünyadan para transferlerini ödeyen banka sayısını Kırgızistan’da beşe yükselterek yurt dışındaki faaliyetlerini büyütmeye ediyor. Aynı zamanda Kyrgyzkommerts bank ile de iyi niyet anlaşması imzalayan UPT, gelecekte de Kırgızistan ile yapılacak işbirliklerini artırmayı hedefliyor.

‘Kırgızistan’da ve tüm dünyada istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz’

UPT olarak Kırgızistan’daki para transferi iş birliklerinin sayısını artırmayı hedeflediklerini söyleyen UPT Yurt Dışı Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Murat Kastan “UPT olarak yurt dışında hem işbirliği yaparak hem de para transferi sistemimizi kullanan nokta sayısını arttırarak istikrarlı bir şekilde büyüyoruz. Global partnerlerimize 10 yılı aşkın süredir verdiğimiz “as a service” hizmetlerimiz ile Türkiye’de ve bölgemizde finansal inovasyona öncülük ediyoruz.Daha önce Kırgızistan’da BaiTushum, Bakai ve DosCredo bankaları ile gerçekleştirdiğimiz iş birliklerine ek olarak RSK Bank ve Finca Bank ile de para transferi için işbirliği sözleşmesi imzaladık. Bu anlaşmalar ile Kırgızistan’da UPT para transferi sistemini kullanarak tüm dünyaya para transferi gönderen ve Kırgızistan’a gönderilen para transferini ödeyen banka sayısı beşe yükseldi. UPT olarak Kırgızistan’daki para transferi iş birliklerimizin sayısını artırmayı ve mevcut iş birliklerini dijital alanda da genişletme hedefimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.Aynı zamanda Kyrgyzkommerts bank ile de iyi niyet anlaşması imzaladık. Her geçen gün geliştirdiğimiz kendi transfer ağımız ile müşterimize ve partnerlerimize sunduğumuz ürünleri artıracağız” şeklinde konuştu.

‘BaiTushum, Bakai ve DosCredo bankalarının gişe personellerine ödül töreni düzenledik’

Kastan, Kırgızistan’daki gelişmeleri anlatmaya devam ederek, “Yurt dışında faaliyette bulunarak ürünlerimizi müşterilere doğrudan sunduğumuz 11 ülkeden biri olan Kırgızistan’da,Kırgızistan Bankalar Birliği ile olan iş birliğimiz kapsamında geçtiğimiz Ocak ayında buluşmuştuk. Kırgız bankaları ile yeni iş birlikleri konusunda temaslar sağlamak ve hizmetler noktasında ağımızı yaygınlaştırmak bizim için oldukça önemli bir noktada. Bu görüşmeler sonucunda iş birliği içerisinde olduğumuz BaiTushum, Bakai ve DosCredo bankalarının gişe personellerine gerçekleştirdiğimiz hediye kampanyasının ödül törenini düzenledik. Gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmalar ve etkinlikler ile Türkiye ve Kırgızistan arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin de güçleneceğini düşünüyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@