banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

İnsan Kaynakları Alanındaki Öncü Uygulamaları CMS Grup’a Bir Ödül Daha Getirdi

Avrupa’nın en büyük ilk iki jant üreticisinden biri olmayı hedefleyen CMS Grup, başarılarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor.

Endüstri Güncel 10.10.2022, 09:00 Melike Kaya Bayram
47
İnsan Kaynakları Alanındaki Öncü Uygulamaları CMS Grup’a Bir Ödül Daha Getirdi

Teknoloji alanındaki trendleri yakından takip ederek, en yeni uygulamaların öncüsü olan, hafif metal jant sektöründe dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alan CMS Grup, elde ettiği başarılara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda yıl içerisinde Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Ödülü’nün de aralarında bulunduğu üç ödülün sahibi olan grup, layık görüldüğü ödüllere bir yenisini daha ekledi. CMS Grup, İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nün benimsediği süreçler kapsamında; merkezi ABD’de olan ve bu yıl 7.’si düzenlenen Büyük İşverenler İçin Stevie® Ödülleri’nin (Stevie® Awards for Great Employers) “En İyi Yetenek Yönetimi Stratejisi” kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

“İnsan kaynağı alanındaki dinamik ve çevik yapımızı sürekli koruyoruz”

Grup olarak sektörde elde ettiği güçlü konumu, insan kaynakları yönetiminde hayata geçirdikleri uygulamalarla taçlandırdıklarını söyleyen CMS CEO’su Ünal Kocaman bu kapsamda çalışanların kişisel gelişimine, insan kaynakları alanında gerçekleştirilen dijitalleşme süreçlerine, iş yaşamında benimsedikleri fırsat eşitliğine yönelik uygulamaların diğer kurum ve kuruluşlar için de emsal teşkil ettiğine dikkat çekti. Ünal Kocaman, “CMS Grup olarak; insan kaynakları politikamız doğrultusunda, işe alım aşamasından yeni çalışanlarımızın kurum kültürüne adapte etme sürecini kapsayan tutundurma uygulamalarından, performans değerlendirme konusundan eğitim gelişim ve liderlik programlarına kadar geniş bir yelpazeye yayılan ve birbiri ile entegre yürütülen son derece değerli dijital bir süreci yönetiyoruz. Bu süreci sürekli güncelleyerek, insan kaynağı alanındaki dinamik ve çevik yapımızı koruyoruz” diye konuştu.

“Değişim ve gelişimden esinlenerek, değişim ve dönüşümlere süratle hizalanmaya devam edeceğiz

CMS Grup’un insan kaynakları uygulamaları kapsamında benimsediği tüm süreçlerin yeni bir ödülün daha kapısını araladığını aktaran Kocaman, “CMS Grup olarak hem ülkemizi hem de sektörümüzü temsil etmek için yürüttüğümüz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda sektörümüzdeki faaliyetlerimizin yanı sıra insan kaynakları yönetimi alanındaki örnek uygulamalarımız da yurt içinde ve yurt dışında ses getiriyor. ‘CMS Digitalent Management’ adı altında yaptığımız başvurumuzun ardından layık görüldüğümüz bu ödül de Avrupa’nın ilk iki jant üreticisinden biri olma hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğimizin en güzel kanıtlarından biri oldu. CMS Grup olarak; her zaman daha iyisi için değişim ve gelişimden beslenerek, çağın ötesini takip etmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Büyük İşverenler için Stevie Ödülleri

Büyük İşverenler için Stevie Ödülleri, kurum ve kuruluşları en iyi çalışma koşullarını sağlamaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Organizasyon; dünyanın en iyi işverenlerini, insan kaynakları profesyonellerini, bu bağlamda da onların başarılarını ve ürünlerini tanıyan tek global ödül programı olarak tanımlanıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@