banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Yünsa Sürdürülebilir Kış Koleksiyonuyla Katıldığı Uluslararası Fuarlara Damga Vurdu

Yünsa, temmuz ayında Fransa, Almanya ve ABD’de düzenlenen fuarlarda 2024 - 2025 yılı için hazırladıkları kumaş koleksiyonlarını tanıttı.

Endüstri Güncel 19.07.2023, 13:30 31.07.2023, 15:02 Melike Kaya Bayram
27
Yünsa Sürdürülebilir Kış Koleksiyonuyla Katıldığı Uluslararası Fuarlara Damga Vurdu

Dünyanın en büyük tekstil fuarlarından ve Paris’te düzenlenen Premiere Vision Fuarı’na Türk markalar damga vurdu. 211 Türk firmanın katıldığı fuarda, Türkiye katılımcı sayısı bakımından ikinci sırada yer alırken, 50 yıldır tekstil sektöründe faaliyet gösteren Yünsa, 2024 - 2025 yılı kadın, erkek ve premium kumaş koleksiyonunu görücüye çıkardı. Dünyanın dört bir tarafından satın alma birimlerinin yer aldığı fuarda yeni koleksiyon büyük ilgi görürken, Yünsa’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Yeni koleksiyonumuzda Yünsa’nın maceracı ve sofistike ruhunu ön plana çıkarmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Doğanın güzelliklerinden ilham alınarak tasarlanan desen ve renklere sahip koleksiyonumuzda çevrenin önemine dikkat çektik. Bu anlayışla tasarlanan koleksiyonu oluşturan kumaşlarda, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir gelecek hedefiyle sürdürülebilir üretim süreçleri uyguladık. Koleksiyonun temel taşı olan doğa ve çevre anlayışı kapsamında, kumaş üretimi sırasında ortaya çıkan atıklar, geri dönüşüm süreciyle tekrar kullanılabilir hale getiriliyor.”

GLOBAL ÇAPTA İŞBİRLİKLERİNE İMZA ATILDI

4 - 6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Premiere Vision Fuarı’nın ardından, 18 - 20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Münich Fabric Start ve 18 - 19 Temmuz tarihlerinde ABD’nin New York kentinde düzenlenen Première Vision New York Fuarı’nda da yeni koleksiyonlar sergilendi. Yünsa, fuarlarda global çapta yeni iş birlikleri de gerçekleştirdi.

Tekstil endüstrisinin pazarı olarak kabul edilen ve çok sayıda moda profesyonelinin yenilenen koleksiyonları için kaynak bulduğu Münich Fabric Start fuarının Yünsa için yeni global müşteriler ile tanışma ve pazar payını genişletmek için önemli bir fırsat olduğu belirtilen açıklamada, “Premiere Vision New York Fuarı da küresel yeni iş birlikleri için önemli açılımlar sağladı. Son teknoloji kullanılarak üretilen ürünlerimiz 3 fuarda da büyük ilgi gördü. Yumuşak dokulu yünler kullanılarak dayanıklı, işlevsel kumaşlarla konforu ve şıklığı bir araya getiren koleksiyonumuz, her koşulda hareket rahatlığı sağlamasıyla da ön plana çıkıyor.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@