banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Aktif Bank Marka Değerini En Çok Artıran Kurum Oldu

Brand Finance, 2023 yılına ilişkin Türkiye’nin En Değerli Markaları - Turkey 100 çalışmasını yayınladı.

Finans 16.06.2023, 10:15 Melike Kaya Bayram
16
Aktif Bank Marka Değerini En Çok Artıran Kurum Oldu

Bir yatırım bankası olmanın ötesine geçerek hem dijital bankası N Kolay hem de her biri sektöründe öncü iştirakleriyle Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olarak faaliyet gösteren Aktif Bank, dünyanın önde gelen bağımsız marka değerleme danışmanlık şirketi Brand Finance tarafından yapılan araştırmada “Türkiye’nin En değerli 100 Markası” listesinde ikinci kez yer aldı. Listedeki markaların değerlerinde en yüksek oranda artış yüzde 153 ile Aktif Bank’ta gerçekleşti.

Brand Finance’ın bu yıl 17’ncisini hazırladığı Türkiye’nin en değerli markaları araştırmasının sonuçları kapsamında Aktif Bank, 2022-2023 verileri ışığında yapılan “Türkiye’nin en değerli markaları – Turkey 100” listesinde 36 sıra yükselerek 50. basamağa yerleşti.

Araştırmaya göre Aktif Bank’ın marka değerinin yüzde 153 artırdığına dikkat çeken Aktif Bank Genel Müdürü Ayşegül Adaca, “Teknoloji yatırımlarımız, artan ürün çeşitliliğimiz ve güçlenen hizmet kanallarımız ile her geçen gün daha da genişleyen bir müşteri tabanına sesleniyoruz. Müşteri memnuniyetinin çevresinde ördüğümüz bu stratejinin ışığında markamızı kuvvetlendirirken, karlı ve verimli büyüme rakamlarına da ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Markamıza güç veren tüm Aktif Bank ekiplerimize ve değerli müşterilerimize teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@