banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Eti Bakır’ın Desteğiyle Kastamonu’da Spor ‘Lig’ Atlıyor

Eti Bakır, faaliyet gösterdiği bölgelerde yerel hayatı daha da geliştirmek için spor, eğitim ve kültürel aktivitelere destek veriyor.

Güncel 01.12.2023, 12:00 Melike Kaya Bayram
13
Eti Bakır’ın Desteğiyle Kastamonu’da Spor ‘Lig’ Atlıyor

Türkiye’de yıllık 80.000 ton katot bakır üreterek ülkenin cari açığının kapanmasına büyük destek sunan Eti Bakır, faaliyet gösterdiği coğrafyalarda ekonomik, toplumsal, sosyal ve kültürel fayda sağlamak için yatırımlarına devam ediyor. Cevher işleme tesislerinden birinin bulunduğu Kastamonu’da, Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü ve Kastamonu Dinamik Spor Kulübü’nün sponsoru olan Eti Bakır, kentin masa tenisi ve hentboldaki başarılarını sürdürmek için bu yıl da destek anlaşması imzaladı. Eti Bakır Küre İşletme Müdürü M. Yaşar Kara, “Var olduğumuz bölgelerde, spor, eğitim ve kültür faaliyetlerini destekliyoruz. Hem masa tenisi takımındaki sporcularımız hem de hentbolcu kızlarımız başarılarıyla kentimizi ulusal ve uluslararası turnuvalarda çok iyi bir şekilde temsil ediyorlar. Biz de elimizden geldiğince onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

İLHAM VEREN HİKAYELERE DESTEK OLUYORUZ

Madencilik alanında Türkiye’nin lider şirketlerinden biri olarak, sosyal projeleri önemsediklerini dile getiren Kara, şöyle devam etti: “Özellikle toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda sporun yarattığı farkındalığın etkisi tartışılmaz. Kastamonu Dinamik Spor Kulübü, başarılı kadın sporcularıyla Kastamonulu gençlere örnek olmayı sürdürüyor. Her kategoridekitakımlarıyla mücadele veren kulüpte sporcularımız, ilham veren hikayelere imza atmaya devam ediyor. Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü dekentimizi son yıllarda en iyi şekilde temsil eden ve alt yapıdan itibaren yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda sayısız başarılar elde edenbir kulüp. Bu iki takımla sporun geleceğine desteğimizi sürdürdüğümüz için çok mutluyuz.”

İKİ KULÜPTE,213 SPORCU BULUNUYOR

Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü kadın ve erkek takımıyla Süper Lig’de mücadele ediyor. A Takım’ın 3 kadın ve 3 erkek sporcuyla karşılaşmalara çıktığı kulüpte 3’ü milli, 11’i Türkiye ve Bölge dereceli olmak üzere 40 performans oyuncusu, 100 de alt yapı ve yaşam boyu takım oyuncularıyla toplam 140 sporcu bulunuyor. 24 sporcudan oluşan A Takım’ı bulunan Kastamonu Dinamik Spor Kulübü’nde ise yaşları 8 ile 22 arasında değişen 73 sporcu bulunuyor. Takımın 5 oyuncusu Milli Takım formasını da giyiyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@