banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Moneytolia’da Üst Düzey Atama

Türkiye’nin yenilikçi Fintech şirketlerinden Moneytolia’da üst düzey bir atama gerçekleşti

Güncel 12.10.2023, 17:30 13.10.2023, 15:07 Melike Kaya Bayram
222
Moneytolia’da Üst Düzey Atama

Türkiye’nin yenilikçi Fintech şirketlerinden Moneytolia’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Ekim 2022’den bu yana CFO’luk görevini yürüten Sevinç Akpınaroğlu, Moneytolia’nın yeni CEO’su olarak atandı. Sevinç Akpınaroğlu, ‘Paranın yeni hali’ sloganıyla hizmet veren Moneytolia’nın ürün ve hizmet çeşitliliğinin artırılması ve rekabetçi ürünlerin geliştirilmesi için teknoloji odaklı liderlik yapacak. 

Sevinç Akpınaroğlu 24 yıllık tecrübeye sahip

İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun olan Sevinç Akpınaroğlu, 24 yıllık kariyerinin ilk adımlarını Demirbank’ta Kurumsal Pazarlama Analisti olarak attı. 2000 yılında İnterbank’ın Bahçekapı şubesine Kurumsal Pazarlama Yetkilisi olarak atanan Akpınaroğlu, 2002-2004 yılları arasında Bayındırbank’ın Bahçekapı şubesine Kurumsal Pazarlama Yönetmeni olarak çalıştı. 2004-2015 yılları arasında Denizbank’ta sırasıyla Zeytinburnu Şubesi Ticari Pazarlama Yönetmeni, Denizbank Ticari Pazarlama Grubu Bölüm Müdürü, Küçükbakkalköy Şube Müdürü, Pendik Şube Müdürü, Altıyol Şube Müdürü olarak görev yapan Akpınaroğlu, 2015-2018 yılları arasında T-BANK’ta Kartal E-5 Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 2022 yılından bu yana Moneytolia’da CFO’luk görevini yürüten Sevinç Akpınaroğlu, bundan sonra Moneytolia’nın CEO’su görevini üstlenecek.

Moneytolia’nın konumunu emin adımlarla güçlendireceğiz

Moneytolia’nın yeni CEO’su Sevinç Akpınaroğlu görüşlerini şu şekilde belirtti:

“Öncelikle Yönetim Kurulumuza bu önemli ve gurur verici görevi güven duyup bana emanet ettikleri için teşekkür ediyorum. Moneytolia, Fintech dünyasında yeni olmasına rağmen oldukça iddialı. Kullanıcılarımızın hayatlarına fayda sağlayacak birçok proje geliştiriyoruz. Tüm bu çalışmaları, sabırsızlıkla ve heyecanla kullanıcılarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Moneytolia’nın Fintech dünyasındaki konumunu emin adımlarla güçlendireceğiz” dedi

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@