banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Şehirden Kaçanların Yeni Platformu Outdoora Yayında

Outdoor aktivitelerini bir araya getiren pazaryeri mobil uygulaması ‘Outdoora’ ‘şehirden kaçanların yeni adresi’ mottosuyla macera severler için hayata geçti.

Güncel 24.02.2022, 11:15 Melike Kaya Bayram
111
Şehirden Kaçanların Yeni Platformu Outdoora Yayında

Özellikle pandemi sürecinde, şehirden kaçmak isteyenler için ön plana çıkan outdoor etkinlikleri hem mental hem de fiziksel sağlık açısından büyük bir öneme sahip. Hem dingin doğada gerçekleşmesi hem de eğlenceli ve heyecanlı olması sebebiyle outdoor etkinlikler, yaş farkı olmaksızın macera düşkünlerinin favori uğraşları arasında yer alıyor. Birbirinden farklı outdoor etkinlikleri tek bir platform üzerinden kullanıcılarının tercihine sunan mobil uygulama Outdoora iOS, Google Play Store ve Huawei AppGallery platformlarında yerini aldı. Outdoora, birbirinden farklı 35’ten fazla outdoor etkinliğini tek bir platform üzerinden kullanıcılarının tercihine sunuyor. Uygulama içerisinde kampçılık, trekking, karavan, bisiklet gibi sıklıkla tercih edilen spor dallarının yanı sıra mantar avı, agriturizm gibi niş ve ilgi çekici alanlar da yer alıyor.

Uygulama ile ilgili konuşan Outdoora Kurucu Ortağı Fatih Demiraslan, “Ekip olarak uzun yıllardır outdoor etkinlikleri ile yakından ilgiliyiz ve zaman yaratarak katılmaya çalışıyoruz. Kendi deneyimlerimizden de yola çıkarak outdoor turizminde ihtiyaçları tespit ettik. Özellikle çevremizde outdoor tecrübesi yaşamak isteyen ve bunun için bir itici güce ihtiyacı olan birçok insanı da görünce işe koyulduk ve uygulamamızı geliştirdik. Uygulamamız ile her zevke uygun etkinliği kullanıcılarımıza sunmayı amaçlıyor ve bu sayede de outdooru herkes için keyifli ve tercih edilir hale getirmek istiyoruz” dedi.

OUTDOORA İLE ŞEHİRDEN KAÇMANIN TAM ZAMANI

Outdoora birbirinden farklı outdoor etkinlikleri kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Kullanıcılar Outdoora ile bulundukları lokasyonun yakınlarında organize edilen outdoor etkinliklerini ve etkinlik alanlarını kolaylıkla bulabiliyor, ücretli etkinliklere güvenli ödeme altyapısını kullanarak tek tıkla katılabiliyor veya kendi etkinliklerini oluşturup diğer outdoor severlerle bir araya gelme imkanı buluyor. Uygulamada kullanıcılar hem takip ettiği organizatörlerin etkinliklerine daha kolay ulaşabiliyor hem de kendi takipçilerini eşsiz outdoor deneyimlerine ortak edebiliyor.

ETKİNLİKLERE OUTDOORA İLE HAZIRLAN

Ayrıca Outdoora uygulamasında oluşturulan etkinlikler için gerekli malzemelerin listesi hazırlanıp katılımcılara sunulabiliyor. Kullanıcılar katılmayı planladıkları etkinlik için malzeme listesine bakarak ihtiyaçlarını belirleyip kolayca temin edebiliyor, etkinlik gününe ait hava durumuna göz atabiliyor veya uygulamada etkinlik özelinde açılan sohbet grubunda etkinlik sahibi ve diğer katılımcılar ile sohbet ederek, daha detaylı bilgi edinme fırsatı buluyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@