banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Weltew Home, Paris, Libya ve Çanakkale mağazalarının açılışını yaptı

2023 yılı hedeflerİ doğrultusunda Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da mağaza sayısını artıran Weltew Home, Nisan ayında mağaza açılışlarını gerçekleştirdi.

Güncel 02.05.2023, 09:40 Melike Kaya Bayram
33
Weltew Home, Paris, Libya ve Çanakkale mağazalarının açılışını yaptı

Türk mobilyasının yurt dışındaki önemli temsilcilerinden Weltew Home, yurt dışı ve yurtiçi mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 2023 yılı için koyduğu yüzde 100 büyüme ve dolar bazlı ihracatı yüzde 30 artırma hedefleri doğrultusunda Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da mağaza sayısını artıran Weltew Home, bu yıl için belirlediği ‘20 ülkede 40 yeni mağaza’ hedefiiçin Nisan ayında mağaza açılışlarını gerçekleştirdi. Yurt dışında Cuma günü Libya’da, Cumartesi günüise Paris’te mağaza açılışı gerçekleştiren Weltew Home, yurtiçinde de Çanakkale mağazasını tüketicilerle buluşturdu.

Weltew Home mağaza açılışlarına devam ediyor

Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, yurtdışı hedefleri doğrultusunda Libya’da ve Paris’te mağaza açtıklarını belirterek, "Küresel bir marka olma yolunda adımlar atarak dünyanın 4 kıtasında mobilya sektörüne yön vermeye devam ediyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni ülkelerde ve yeni şehirlerde kaliteli Türk mobilyasını sunuyoruz. Türkiye’de ve yurt dışında 200’ün üzerinde mağazamıza ek olarak yeni mağaza yatırımlarımız ile hızlı büyümemize devam ediyoruz.” dedi.

Yurt içinde de yeni mağaza açılışlarını sürdürdüklerini açıklayan Balcı, “Çanakkale’deki yeni mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Yurt dışında olduğu gibi yurt içindeki yeni mağaza açılışlarımızla kaliteli ürünlerimizi müşterilerimizle tanıştırıyoruz” dedi. 

Mağazalarında sadece mobilya ürünleri olmadığını kaydeden Balcı, “Ürün yelpazemizde yatak odası, yemek odası, duvar ünitesi, koltuk takımı, baza-başlık-yatak, ev tekstili ürünleri, mutfak masa-sandalyeleri ve halı gibi pek çok ürünümüz tüketicilerle buluşuyor. Bizim en büyük gayemiz “Türk Mobilyasını Dünyaya Alkışlatan Marka” olmak. Bunun için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@