banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Yaşama Keyif Katan “MetLife Benimle” 3.Yılını Kutluyor

MetLife Emeklilik ve Hayat’ın hayata geçirdiği ‘MetLife Benimle’ müşteri sadakat programı, pek çok alanda müşterilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Güncel 05.07.2023, 17:45 31.07.2023, 13:47 Melike Kaya Bayram
54
Yaşama Keyif Katan “MetLife Benimle” 3.Yılını Kutluyor

MetLife Emeklilik ve Hayat’ın, kullanıcılarını sağlıklı geçen her güne keyif katarak kazandırmaya alıştırdığı ‘MetLife Benimle’ platformu 3.yılını geride bıraktı.

‘MetLife Benimle’ müşteri sadakat programı kapsamında sunulan kampanyalar, MetLife müşterilerinin kolayca kullanabileceği güçlü marka iş birlikleriyle, alanında fark yaratan özelliklere sahip biçimde kurgulanıyor. MetLife Türkiye, “MetLife Benimle” programının kuruluşundan bu yana 150’ye yakın güçlü marka ile iş birliği yaptı.

3. yaşını kutlayan ‘MetLife Benimle’nin, müşterilerinin hayatını kolaylaştırdığını belirten MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, “Kurum olarak yeni nesil sigortacılık anlayışımız doğrultusunda, müşterilerimizin sadece zor günlerinde değil, günlük ihtiyaçlarında da her zaman yanlarında olmayı hedefliyoruz. Fırsatlarla dolu bir dünyanın kapısını açtığımız MetLife Benimle  müşteri sadakat programımızdan bugüne kadar birçok  müşterimiz faydalandı. Bütün müşterilerimiz, metlife.com.tr ve MetLife Cepte üzerinden ilgilendikleri kampanyaların avantajlarından hızlıca yararlanabiliyor. Bizim için çok sevindirici bir konu da müşterilerimizin %70’inin yenilikçi dijital çözümler sunduğumuz ‘MetLife Cepte’ adlı mobil uygulamamız üzerinden MetLife Benimle’yi kullanmayı tercih etmeleri. MetLife Benimle’nin hayata eşlik eden kampanyalarından faydalanmak için yapılması gereken tek şey ise MetLife müşterisi olmak. Müşterilerimizi kazandırmaya alıştırdığımız MetLife Benimle’yi, yepyeni fırsatlar ile zenginleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

MetLife Benimle, MetLife müşterilerinin günlük hayatlarını daha keyifli hale getirmeyi; her ay eklenen yeni kampanyalarla alışverişten eğlenceye, seyahatten yeme-içmeye ve online alışverişe uzanan geniş bir yelpazede, güçlü iş ortaklıklarıyla birlikte fark yaratan fırsatlar sunmayı amaçlıyor. MetLife müşterileri uçak bileti alımı, çiçek siparişi, kuru temizleme, giyim ve teknoloji alışverişleri dahil olmak üzere birçok markanın kampanyasından yararlanabiliyorlar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@