banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Yüzde Yüz Yerli Ve Milli Kahve Zinciri Tüm Türkiye’de Hizmet Veriyor

Tüketiciler son dönemde yerli markalara daha fazla önem veriyor ve gelirini yatırım ve istihdama dönüştüren yerli markalara karşı daha duyarlı yaklaşıyor.

Güncel 20.11.2023, 11:00 20.11.2023, 09:56 Melike Kaya Bayram
15
Yüzde Yüz Yerli Ve Milli Kahve Zinciri Tüm Türkiye’de Hizmet Veriyor

"Fark Yarat Öncü Ol" sloganı ile yola çıkan Arabica Coffee House, işletmelerinde kullanılan ürünler ile ilgili yaptığı yatırımlar ve kurduğu gıda üretim tesisinin yanı sıra konsept ve atmosferiyle kahve severlerin dikkatini çekiyor. Firma, 2024 yılının kendileri için asıl serüvenlerinin başlayacağı ve fark yaratacakları bir başlangıç olacağın belirtiyor. Kahvesini kendi ithal eden, günlük 3 ton kahve kavurma kapasitesine sahip fabrikasında kahvelerini kavurarak misafirlerine iyi kahve sunan Arabica Coffee House, kahve severlerin güven duyduğu bir buluşma noktası olma özelliğini koruyor.

YALÇIN: “2024’TE TÜRKİYE’DE 200 ŞUBEYE ULAŞACAĞIZ”

ArabicaCoffee House CEO’su Av. Sertaç Yalçın, yerli ve milli değerlere bağlılıklarını korurken, sürekli olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflediklerini vurgulayarak; “Yüzde yüz yerli ve milli marka olarakArabica kahve çekirdeklerini kahve kavurma fabrikamızda özenle kavurup misafirlerimize taze, kaliteli ve güvenilir kahve deneyimi sunuyoruz. Butik hizmet ruhunu kaybetmeden büyüyen şirketimiz, adeta bir girişim ve ARGE firması gibi hareket ederek sektördeki gelişmeleri yakından takip ederken, sektörün otoritesi olmak için yoğun çaba ve iş birlikleri geliştiriyor.Yerli markamız Arabica Coffee House ile pazar payımızı artırarak güvenle yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Şu an Türkiye genelinde 140’a yakın şubemiz var, 2024 yılı sonu itibariyle de bu sayıyı 200’ü geçmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@