banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Flokser Kimya Simac Tanning Tech’de Sektör Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Türkiye’nin önde gelen poliüretan sistem evi Flokser Kimya, uluslararası makine ve teknolojiler fuarı olan Simac Tanning Tech’e katıldı.

Endüstri Güncel 30.09.2022, 16:53 Melike Kaya Bayram
192
Flokser Kimya Simac Tanning Tech’de Sektör Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Türkiye’nin bakanlık onaylı ilk özel poliüretan Ar-Ge merkezine sahip Flokser Kimya, ayakkabı ve deri sektörünün dünyaca ünlü temsilcilerini bir araya getiren Simac Tanning Tech’e katıldı. Ayakkabı üretiminde kullanılan makineler, deri ve kimyasal ürünler ile aksesuar alanında hizmet veren markaları buluşturan fuarda Flokser Kimya güncel poliüretan teknolojilerini sergileme fırsatı buldu.

Flokser Kimya, İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen fuarda güvenlikten dayanıklılığa kadar sektörün ihtiyacı olan poliüretan terlik, taban, iç taban ve iş güvenliği ayakkabı sistemleri ham maddelerinden oluşan geniş ürün yelpazesini uluslararası sektör temsilcileri ile paylaştı.

Sektörün önde gelen temsilcilerini buluşturan fuarda yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Flokser Kimya Genel Müdürü Ekin Tükek; “Simac Tanning Tech, her yıl düzenlenen ve iş dünyasının yakından takip ettiği bir fuar. Sektörümüzün dünyaca ünlü markalarını buluşturan fuarda Flokser Kimya olarak ürün ve hizmetlerimizi tanıtmak bizleri gururlandırıyor. Bizler için yurt dışı tarafında kurmuş olduğumuz yeni bağlantılar sayesinde network açısından başarılı bir fuar oldu.  Yapacağımız yeni ürün çalışmaları ile özellikle Avrupa tarafında ihracatımızı artıracağımız bir döneme giriyoruz. Kurduğumuz iş birlikleri aracılığıyla bu planlarımızı hayata geçireceğiz. Önümüzdeki dönemde de Ar-Ge alanındaki çalışmalarımız ile ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@