banner143

banner72

banner171

banner157

Ürün portföyümüzle tüm endüstriye hitap ediyoruz

Geniş bir ürün gamına sahip olduklarını belirten Aktif Ölçüm Enstrümanları Şirket Müdürü Bayram Uzun, gıda – içecek, petrokimya, biyokimya, ilaç, atıksu arıtma, çimento, otomotiv, enerji ve madencilik gibi sektörlerle neredeyse tüm endüstriye hitap eden çözümlere sahip olduklarını ifade ediyor.

Proses Çözümleri 30.04.2024, 08:35 30.04.2024, 13:27 Serkan KIRAÇ
313
Ürün portföyümüzle tüm endüstriye hitap ediyoruz

Aktif Ölçüm Enstrümanları’nın ürün gamında imalat ürünlerine ek olarak distribütörlük ürünlerinin de yer aldığına değinen Bayram Uzun fuarda; basınç/fark basınç transmitterleri, Elektromanyetik, Türbin, Vorteks, Ultrasonik Debimetreler, Rotametreler, Sıcaklık Transmitterleri ve Nem Sıcaklık Sensörleri ile yer alacaklarını sözlerine ekliyor. Aktif Ölçüm Enstrümanları Şirket Müdürü Bayram Uzun’a ulaşmayı hedefledikleri sektör ve proseslerle sergileyecekleri ürünlerin detaylarını sorduk.

Bayram Bey, MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?

Gıda ve içecek, petrokimya, biyokimya, ilaç, arıtma, çimento, otomotiv, enerji ve madencilik gibi neredeyse tüm sektöre hitap ediyoruz.

Hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Ürün portföyümüz imalat ve distribütörlükler üzerine oluşmaktadır. İmalat ürünlerimiz seviye ölçüm sensörleri, akış şalterleri ve sıcaklık sensörleri ile ilgili ürünlerimizi sergileyeceğiz. Temsilcilik ürünlerimiz; basınç/fark basınç transmitterleri, Debimetreler (Elektromanyetik, Türbin, Vorteks, Ultrasonik ), Rotametreler ( Ayar vanalı debimetre, Metal tüplü debimetre, Şamandıralı debimetre ), Sıcaklık transmitterleri ve Nem Sıcaklık Sensörleridir.

Üretimini yapmış olduğumuz seviye şalteri , seviye transmitteri ve akış şalteri için numuneler getireceğiz. Debimetre grubu, Rotametreler, Basınç transmitterleri, Sıcaklık sensörleri ve transmitterleri, Radar – Ultrasonik – Hidrostatik seviye sensörleri, ürünlerimizi fuarda sergileyeceğiz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@