banner24

banner170

banner171

banner157

Hizmet verdiğimiz sektörler için kalıcı çözümler sunmak temel hedefimiz

Üretimini gerçekleştirdikleri ürünlerle geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını hatırlatan Ordel Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Çakıroğlu, hizmet verdikleri yurtiçi ve yurtdışı sektörlerde kalıcı çözümler sunmanın temel hedefleri olduğunu vurguluyor.

Proses Çözümleri 30.04.2024, 09:05 30.04.2024, 10:09 Serkan KIRAÇ
322
Hizmet verdiğimiz sektörler için kalıcı çözümler sunmak temel hedefimiz

Serkan Bey, bu yıl ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı
hedefliyorsunuz?

Öncelikle birinci MCA World Fuarı sonrasında 2. kez bu organizasyona katılacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bilindiği üzere Ordel olarak geniş ürün yelpazemiz ve kaliteli ürün anlayışımız ile ülkemiz ve yurtdışında hizmet veren birçok sektöre hitap etmekteyiz ve hizmet verdiğimiz tüm sektörlerimiz için kalıcı çözümler sunmak Ordel olarak temel hedefimizdir. Hizmet verdiğimiz sektörlerden başlıcaları ; Çimento, Cam, Demir Çelik, Enerji Santralleri, Gıda, Kimya, Metal ve Metalurji, İlaç, Lastik ve Kauçuk, Makina, Gübre, Maden, Otomotiv, Petro Kimya, Rafineri, Seramik ve Porselen ve tekstil olarak belirtebiliriz.

Ordel standında hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Standımızda yer alacak ürünler yukarıda bahsettiğimiz sektörlerin büyük küçük ölçekli tüm alanlarında çok yoğun olarak kullanılan ürünlerdir. Bu ürünlerden bahsedecek olursak Proses kontrol cihazları, Sinyal Dönüştürücüler, Bağıl nem ve Sıcaklık Transmitterleri Kağıtsız kayıt ve kontrol cihazları, Seviye Sensörleri, Filtre Zamanlayıcılar, Ağırlık Kontrol Cihazları, Sıcaklık Sensörleri, Kompanzasyon kabloları ve diğer bir markamız olan SEMM marka enstrüman kuruluşumuzdan ürünler olacaktır.


 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@