banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Petrol ve doğal gaz proseslerinde güvenilir çözüm ortağı

Petrol ve doğal gaz projelerinde hızlı ve güvenilir çözümleriyle hizmet sunan Delta Vana ve Otomasyon, vana ve enstrüman yelpazesinin yanında tesislere özel çözümleriyle de öne çıkıyor.

Proses Çözümleri 07.03.2023, 11:36 Serkan KIRAÇ
28
Petrol ve doğal gaz proseslerinde güvenilir çözüm ortağı

Dünya genelinde yaşanılan dramatik değişimlerden en çok etkilenen sektörlerin başında şüphesiz petrol ve doğal gaz sektörü geliyor. Petrol ve doğalgaz sektöründeki hizmet ve teknoloji alanındaki beklenti, pandemiden önce zaten yükselmeye başlamıştı. Beklentinin yönünü Rusya-Ukrayna arasındaki savaş da etkiledi. Pandemi ve sonrasındaki gelişmeler hem daha fazla disiplinli bir harcama refleksi getirdi, hem de bildiğimiz gibi dünya genelinde artan bir enerji talebi oluşturdu.

Petrol ve doğalgaz prosesleri için güncel trendlere göre esnek çözümler üretebilen Delta Vana ve Otomasyon hizmet sunduğu alanlarda, teknolojinin tüm gücünü sektörün ihtiyaçlarına göre şekillendiriyor. Doğal gaz çıkarma, depolama ve petrol üretim sahalarında son teknolojiyle geliştirilmiş çözümleri bulunan şirket, mesafelerden bağımsız olarak, petrol ve doğal gaz operasyonlarını inşa etmek ve sürdürmek için ihtiyaç duyulan enstrüman, vana ve bakım çözümleri üretiyor. Eksiksiz bir akış yönetimi portföyü için güvenilen bir paydaş olan Delta Vana ve Otomasyon ürün ve çözümleriyle, başta Kuzey Marmara Yeraltı Gaz Depolama Projesi, Tuz Gölü Yeraltı Gaz Depolama projesi ve Filyos gaz sahası olmak üzere ülkemizde geliştirilen birçok prestijli projenin içinde yer alıyor.

Üretim, nakliye ve rafinasyon alanlarındaki teknoloji trendlerinin hem takipçisi hem de uygulayıcısı konumunda olan Delta Vana ve Otomasyon “güvenilir olma” prensibiyle çözüm ortağı olduğu projelere katma değer sağlıyor. Bu değerin temelinde, en zorlu koşullara dayanabilecek şekilde üretilmiş dünya standartlarındaki yüksek kaliteli ürünler olduğu kadar titiz mühendislik çalışması da yer alıyor.

Akış ölçüm ve kontrol alanında geniş bir yelpazede çözümleri bulunan Delta Vana ve Otomasyon’un ürün portföyünde bulunan kontrol vanalarında örneğin Mark One vanaları sahada sorunsuz çalışan ürünlerken, Flowserve ve IMI markalı vanalar da çok ağır şartlarda çalışan yüksek sıcaklık, yüksek basınçta çalışan ürünler arasında yer alıyor. Bunlar dışında Valtek kontrol vanalar, Argus ve Worchester küresel vanalar, Limitorque aktüatörler, Farris emniyet vanaları, CDC Groth PRV, Honeywell PT, DPT ve TT’ler, Zwick kelebek vanalar petrol ve doğalgaz tesislerinin yüksek standartlı prosedürlerine en titiz seviyede cevap veren bir ürünlerdir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@