banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Tuna Akıllı Tartı Yönetim ve İzleme Uygulaması

Türkiye'de tecrübe ve yatırımlarıyla sektöre öncülük eden Tuna teknolojileri, insan odaklı çalışma anlayışıyla eksiksiz ve kaliteli üretimi birleştirerek “Tuna Akıllı Tartı Yönetim ve İzleme Uygulaması” projesini hayata geçirdi.

Proses Çözümleri 21.07.2022, 14:35 Serkan KIRAÇ
44
Tuna Akıllı Tartı Yönetim ve İzleme Uygulaması

Tuna Tartı ve Elektronik sistemler olarak bizler öncelikle ülkemizde iyi bir marka olmanın sürdürebilirliğine çok önem vererek sürekli gelişme hedefindeyiz. Bunun yanında global anlamda da markalaşmanın ve markamızı yaşatmanın hedefi içerisindeyiz. Tuna Tartı ve Elektronik Sistemler olarak ölçü ve tartı sistemleri konusunda uzman mühendis ekibimizle üretim faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz.  Biz değer yaratma hedefindeyiz ve aldığımız geri bildirimlerle bunu yarattığımızı düşünüyoruz. Gerek kaliteli ürünlerin sahada yarattığı memnuniyet gerekse satış sonrası müşteri hizmetlerimiz ve servis hizmetlerimiz ile firmaların her anlamda değerlerine değer katıyoruz.

Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle; yatırım kalitesini en yüksek ve maliyetlerini en düşük tutacak şekilde emek, zaman ve sermaye tasarruflarını sağlıyoruz.. Ürünlerimiz arasında ilk olarak Loadcell dediğimiz yük hücreleri, ikinci olarak Otomatik olmayan tartı sistemleri Platform kantarı, Silo tartımı ve Taşıt kantarı, üçüncü olarak Otomatik tartı sistemleri Bigbag torbalama ve CheckWeigher ve son olarak Sürekli tartı sistemleri Bant kantarı, Randıman kantarı gibi 30 farklı ürün kategorimizle İzmir fabrikamızda sektördeki  firmalara çözümler üretmekteyiz.

Türkiye’de ve diğer coğrafyalarda, başta maden, lojistik, gıda, çimento, kimya ve savunma sanayi olmak üzere tüm tartı, paketleme, dozajlama ve test proseslerine uygun mühendislik çözümleri sunmaktayız. Üretmiş olduğumuz çözümlerin çoğu, sektörel ve firmalara özel çözümler olduğu için bizleri sadece katalogdaki ürünler üzerinde giden değil, üreten, geliştiren ve firmalar nezdinde “çözüm ortağı” konumuna getirmiştir.

Çözüm sunmuş olduğumuz iş ortaklarımıza, daha hızlı, daha güvenli ve sonuç odaklı ürün ve hizmet sunarak, işletmelerini daha izlenebilir, daha güvenli ve kar etmelerini sağlayarak, ekonomik açıdan daha sürdürülebilir işletme ve firma prestijlerini arttırmaktayız.

Bu amaç doğrultusunda geçtiğimiz aylarda , Akıllı Tartı Yönetim ve İzleme Uygulaması’nı faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Akıllı Tartı Yönetim ve İzleme Uygulaması, tartı sistemleri üzerinde "inovatif"  bir yaklaşım sağlamaktadır.

Uygulama, kantar veri seti mevcut endüstriyel ağ üzerinden gerçek zamanlı olarak toplanarak, işletme SQL veri tabanı ve bulut platformu "üzerinden" arşivlenme olanağı sağlamaktadır. Tartım ve hata verilerinin toplanması, tartı bilgilerinin güvenli, şeffaf ve verimli bir şekilde gerçek zamanlı izlenmesi, otomatik olarak raporlanması, anlık bildirimlerle kritik durumların mail ve sms ile veri paylaşımı yapılabilmektedir.

Tuna Tartı olarak yerli üretime katkıda bulunmaktan gurur duymaktayız. Bünyemizde gelişen ve üretilen tüm ürünlerde özverili çalışma prensibi ile ilerlemekteyiz. Müşterilerimizin talep ettiği tüm proje ve işlevsel sistemler karşısında çözüm üretmekteyiz. AR-GE ekibimiz ile üretim parkurumuzun birleşiminden doğan yerli ürünleri üreterek, ithalatı minimum seviyeye indiriyoruz. Kaliteli üretimin yapılabilmesi için gelecek teknolojilerin takipçisiyiz. İzmir’de bulunan Işıkkent fabrikamızda talebe göre maksimum hızda üretim yapıyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@