banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

MİA Teknoloji Bilişim 500 Araştırmasında İki Farklı Alanda Birinciliğe Layık Görüldü

Bilişim alanında Türkiye’de yapılan en geniş kapsamlı araştırma olan ve bu yıl 24’üncüsü gerçekleşen Bilişim 500 araştırmasının sonuçları açıklandı.

Teknoloji 11.08.2023, 16:00 Melike Kaya Bayram
22
MİA Teknoloji Bilişim 500 Araştırmasında İki Farklı Alanda Birinciliğe Layık Görüldü

Bilişim alanında Türkiye’de yapılan en geniş kapsamlı araştırma olan ve bu yıl 24’üncüsü gerçekleşen Bilişim 500 araştırmasının sonuçları açıklandı. Kurulduğu yıldan bu yana bilişim sektöründe, sektörün pratik saha gereksinimlerine yönelik yazılım ürünleri geliştirerek sektörüne yön veren MİA Teknoloji araştırmaya göre; Türkiye Merkezli Üretici - Donanım - Güvenlik Kamera Donanımı ve Sektörel Yazılım Lojistik alanlarında birinci sırada yer alırken, Sektörel Yazılım- Sağlık alanında ikinci, Türkiye Merkezli Üretici - Yazılım - İnsan Kaynakları Yazılımı alanında üçüncü, Bilişim 500 Plus Yapay Zeka kategorilerinde dördüncü, Sektörel Yazılım – Enerji kategorisinde beşinci, Türkiye Merkezli Üretici – Yazılım alanında ise on birinci sırada yer aldı.  Ankara şirketleri arasında dokuzuncu sırada yer alan şirket Bilişim ilk 500 En hızlı Büyüyen ve En İyi Performans gösteren şirketleri (Satış Gelirlerine Göre) kategorisinde de 60’ıncı sıraya yükseldi.  

Sürdürülebilir bir teknoloji anlayışının oluşturulması noktasında büyük bir hevesle mesafe kat ettiklerini belirten MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi ihsan Ünal; “Her yıl açıklanan Bilişim 500 araştırması pazarda bizlere ne konumda olduğumuzu göstererek sektördeki farkındalığımızı artırmasına büyük fayda sağlıyor. Teknoloji sürekli değişiyor ve kendini yeniliyor. MİA Teknoloji olarak biz de dijital dönüşümün geleceğin vazgeçilmez bir unsuru olacağını öngörüyor ve tecrübeli ekibimizle birlikte bilişim dünyasında yaşanan trendleri yakından takip ediyoruz. Bilişim 500 araştırması kapsamında birincilik ödülü almak beni ve ekibimi çok gururlandırdı. MİA Teknoloji olarak Türkiye ve uluslararası bilişim sektöründe öncü şirketler arasında yer alma vizyonumuz kapsamında yerli ve milli çözümler üreterek, farklılaşan istek ve ihtiyaçlara yönelik çözümler sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@