banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Arzum’a LACP’den Gold Ödül

Arzum, ‘Vizyon Ödülleri’ kapsamında yapılan değerlendirmede 2022 yılı Faaliyet Raporu ile kendi kategorisinde 100 üzerinden 98 alarak ‘Gold Ödül’ün sahibi oldu.

Arzum’a LACP’den Gold Ödül

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, her yıl uluslararası platformda düzenlenen faaliyet raporlarının değerlendirilmeye alındığı ‘Vizyon Ödülleri’ yarışmasından, ikinci kez ödülle döndü. Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından, San-Diego merkezli LACP (League of American Communications Professionals - Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği) tarafından yapılan değerlendirmede Arzum, 2022 Yılı Faaliyet Raporu ile kendi kategorisinde 100 üzerinden 98 alarak Gold Ödül’ün sahibi oldu. 2001 yılından bu yana her yıl düzenlenen ödüllerde Arzum, ilk izlenim, kapak tasarımı, hissedarlara mektup, rapor anlatım dili, rapor finansalları ve bilgi erişilebilirliği olmak üzere 8 kriterin 6’sından tam not aldı. ‘Bölgesel Özel Başarı Ödülü: Hissedarlara En İyi Mesaj’ kategorisinde de ‘Silver Ödül’ün sahibi oldu. 2022 Yılı Faaliyet Raporu ile tüm sektörler kategorisinde EMEA’da (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgeleri) 14’üncü olan Arzum Türkiye’de ise ‘Türkiye’nin En İyi 20 Raporu’ listesinde yer aldı.

LACP Vizyon Ödülleri kapsamında her yıl uluslararası platformda düzenlenen yarışmada, birçok ülkeden dünyanın önde gelen şirketlerine ait faaliyet raporları; ilk izlenim, rapor kapağı, hissedarlara mektup, rapor anlatım dili, rapor finansalları, yaratıcılık, mesaj açıklığı ve bilgi erişimi kriterleri dikkate alınarak değerlendirildi.

“Başarılarla dolu geçen bir faaliyet yılını ödüllerle taçlandırdık”

Arzum Mali ve Kurumsal İşlerden Sorumlu Genel Müdür Arda Altınok, uluslararası platformlarda kazandıkları bu ödüllerin başarılı geçen 2022 yılının özeti niteliğinde olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Arzum olarak 55 yılı aşkın süredir ürün ve hizmetlerimizle kullanıcılarımızın hayatlarına dokunmayı sürdürüyor ve bu doğrultuda ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Bu başarı grafiğimizde çıtayı her yıl daha yukarılara çıkarmayı kendimize ilke edindik. Global marka stratejimiz, ürün geliştirme faaliyetlerimiz ve e-ticaret alanındaki yeniliklerimizle son derece başarılı bir yılı geride bıraktık. Bu başarılarımızı da faaliyet raporumuz ile kazandığımız uluslararası ödüllerle taçlandırdık. Bu kapsamda uluslararası seviyede kazanmış olduğumuz ödülleri son derece önemli buluyor, bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@