banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

İnci Holding, Bu Yıl da Üç Şirketiyle Türkiye’nin İhracat Devleri Arasında Yer Aldı

İnci Holding, TİM tarafından gerçekleştirilen ‘Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı 2022’ araştırmasında, bir kez daha ihracat şampiyonları arasına girdi.

Endüstri Güncel 03.07.2023, 15:20 31.07.2023, 13:44 Melike Kaya Bayram
45
İnci Holding, Bu Yıl da Üç Şirketiyle Türkiye’nin İhracat Devleri Arasında Yer Aldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2022’ Araştırması sonuçlarını açıkladı. 71 yıldır ağırlıklı olarak otomotiv tedarik sanayi alanında hizmet veren İnci Holding, bu sektörde faaliyet gösteren üç iştirakiyle son 19 yıldır olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin ihracat şampiyonları arasına adını yazdırdı. Türkiye'nin binek ve hafif ticari araç sac ve alüminyum jant üretim lideri Maxion İnci, akü sektörünün öncüsü İnci GS Yuasa, ağır ve ticari araç sac jant üreticisi sektör lideri Maxion Jantaş listede yer alan şirketler oldu.  Böylece İnci Holding, ihracattaki güçlü performansını bir kez daha gösterdi.   

Ekonomiye değer katmaya devam ediyor

İnci Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Şafak Ozan, TİM’in ilk 1000 ihracatçı araştırmasının ihracattaki güncel eğilimleri yakından takip edebilme adına büyük bir önem taşıdığını belirterek, “Güçlü ihracat performansı, ülkemizin gelişimi adına son derece önem arz ediyor. Toplam üretimimizin yaklaşık yüzde 60’ını dünyanın 100’den fazla ülkesine ihraç ediyoruz. ABD’den Almanya’ya, Rusya’dan Venezuela’ya kadar araçların çoğu bizim Manisa’da ürettiğimiz akü ve jantlarla ilerliyor, birçok zincir otelde bizim otel ekipmanlarımız yer alıyor ve dünyanın birçok noktasına lojistik hizmeti sağlıyoruz. Üç şirketimizle ihracatta Türkiye’nin en iyileri arasında yer almaktan büyük bir mutluluk duyduk. Türkiye’nin İnci Holding’i olarak ülkemizi uluslararası areneda başarılı ve istikrarlı bir şekilde temsil etmeye ve ekonomimize değer katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@