banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Kale Kilit,Güvenilirlik Ve Dinamizm Temalı Standıyla Avrasya Pencere Fuarı’nda

Kale Kapı Pencere Sistemleri, inovatif çözümlerini Türkiye’nin en büyük ve prestijli fuarında tanıtmaya hazırlanıyor.

Endüstri Güncel 01.11.2021, 16:00 Melike Kaya Bayram
125
Kale Kilit,Güvenilirlik Ve Dinamizm Temalı Standıyla Avrasya Pencere Fuarı’nda

PVC alüminyum kapı ve pencere sektörünün ispanyolet, tek açılım, çift açılım, cephe makası, aksesuar ve kilit ihtiyacını karşılayan Kale Kapı Pencere Sistemleri, hayata geçirdiği inovatif çözümleri Avrasya Pencere Fuarı’nda tanıtmaya hazırlanıyor.3-6 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecekfuar boyuncagüvenilirlik ve dinamizm temasıyla hayata geçirdiği 160 metrekarelik standında yeni nesil ürünlerini sergileyecek olan şirket, aynı zamanda sektör profesyonelleri ve bayileriyle de bir araya gelecek.

Pencere, cephe sistemleri, cam ve kapı alanlarında Avrasya Bölgesi'nin en büyük ve prestijli fuarında Kale Kapı Pencere Sistemleri’nin son teknolojiyle geliştirdiği çift açılımsistemleri, ispanyoletleri, kaldırmalı, devirmeli ve katlanır sürme sistemleri başta olmak üzere birçok ürünü sergilenecek. Fuara gelen ziyaretçiler pencere sistemlerine ek olarakçelik kapısından yangınkapısına, cam emniyet kilitlerinden kabin kilitlerine, dokunmatik, şifreli ve kartlı geçiş kontrol ünitelerinden panik barlarına kadar zengin ürün gamını da yakından inceleme fırsatıbulacak.

YAŞAM ALANLARINDA YER TASARRUFU SAĞLAYAN KATLANABİLİR KAPI TEKNOLOJİSİ

Türkiye’de ilk defa kaldırma sürme sistemini üreten marka konumunda olan Kale Kapı Pencere Sistemleri fuarda yepyeni ürünlerinden biri olan Kale Aksu Katlanır Sürme Sistem’i de kullanıcılarının beğenisine sunacak. Katlanabilir yapısıyla balkon ve bahçe kapıları gibi açıklığı büyük olan alanlardan maksimum yararlanabilmesini sağlayan Aksu Katlanır Sürme Sistem’inin alandan, zamandan ve enerjiden tasarruf ettiren yapısıyla kullanıcılardan tam not alması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@