banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Yediyol Holding’e, “En Çok İstihdam Sağlayan Firma Ödülü”

Agrotermal markasındaki yüzde 70 kadın çalışma oranıyla adından söz ettiren Yediyol Holding, toplumsal cinsiyet eşitliğini ön planda tutmaya devam ediyor.

Endüstri Güncel 23.02.2024, 18:30 Melike Kaya Bayram
275
Yediyol Holding’e, “En Çok İstihdam Sağlayan Firma Ödülü”

Yediyol Holding toplumsal kalkınmayı desteklemeye ve kadınların işgücüne katılımını artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. İŞKUR tarafından “En Çok İstihdam Sağlayan Firma Ödülü”ne layık görülen Yediyol Holding’in Agrotermal markası, Konya Tuzlukçu’da faaliyete aldığı ilk serası 50 bin metrekarelik alanda yüzde 70 oranında kadınlar çalışıyor.

Konya Tuzlukçu’daki İstihdam Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyor

Ödülü alan Yediyol Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Sema Yücetaş; “Sosyal sorumluluklarımıza ve toplumsal cinsiyet eşitliği ilkelerimize katkı sağlamak Yediyol Holding olarak en önemli gündem maddemiz. Bu noktada kadın istihdamını artırmak ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım attık. Agrotermal markamızın Konya Tuzlukçu'da faaliyetine başladığımız seralarımız, yarattığı istihdamla tersine göçü başlatacak. Bu sadece işgücü piyasasına değil, aynı zamanda bölgesel kalkınmaya da önemli bir katkı sunacak. Yaptığımız bu yatırımın sadece istihdam değil, aynı zamanda tarımsal üretim ve çevresel sürdürülebilirlik açısından da büyük önem taşıdığını düşünüyoruz. Minimum su tüketimi ile yıl boyunca üretim yapabilen sistemimiz, yüksek kaliteli ve sağlıklı ürünlerin teminini mümkün kılarak hem iç pazarda hem de dış pazarda tüketicilere sürekli erişim sağlayacak. Kadın istihdamının artırılması ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması konularında daha fazla adım atmak için kararlıyız. Bu ödül, bizim için sadece bir başlangıçtır ve gelecekte de benzer projeler ve girişimlerle bu önemli konuda ilerlemeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@