banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Pronet’e İstihdama Katkı Ödülü

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, başarılı çalışmalarını tescilleyen ödül portföyüne bir yenisini ekledi.

Güncel 24.01.2024, 15:30 25.01.2024, 11:16 Melike Kaya Bayram
69
Pronet’e İstihdama Katkı Ödülü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından “İBB Bölgesel İstihdam Ofisi İstanbul’un İstihdamına Katkı Ödül Töreni” Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlendi. Törende ‘Sektör Liderleri’, ‘Çeşitlilik ve Kapsayıcılık’, ‘2. İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuar & Zirvesi’nde En Çok Başvuru Alanlar, ‘Eğitim Destekli İstihdam Projeleri’ olmak üzere dört farklı kategoride en fazla istihdam sağlamış olan 37 özel sektör firmasına ödülleri taktim edildi.

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet Güvenlik Hizmetleri A.Ş., Eğitim Destekli İstihdam Projeleri kategorisinde ‘Kadın Teknisyen’ projesi ile ‘İstihdama En Çok Katkı Sağlayan İşveren’ ödülüne layık görüldü. Ödülü, kuruluş adına Pronet İşveren Markası Ekibi aldı.

Bölgesel İstihdam Ofisleri, işsizlikle mücadele kapsamında iş arayan ile işveren arasında bağ kurarak iş gücünün ekonomik faaliyetlere azami düzeyde katılımını hedefleyen bir proje. Bölgesel İstihdam Ofisleri İstanbul Avrupa Yakası’nda 18, Anadolu Yakası’nda ise 10 ofis ile 39 ilçeye hizmet veriyor. Her sektörden günlük ortalama 25 bin civarında iş gücü talebini portalında yayınladığı ilanlar aracılığıyla iş arayan İstanbullulara sunan proje ile beş yılda toplamda 200 bin kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@