banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Atlas Copco Türkiye’den Ege Orman Vakfı’na 483 Fidan Bağışı

Sürdürülebilirlik odaklı projeleriyle çalışmalarını sürdüren Atlas Copco, 5 Haziran Çevre Günü’nde önemli bir sorumluluk projesine imza attı.

Güncel 12.06.2023, 17:00 12.06.2023, 12:57 Melike Kaya Bayram
6
Atlas Copco Türkiye’den Ege Orman Vakfı’na 483 Fidan Bağışı

Atlas Copco Türkiye, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, Kompresör Tekniği, Endüstriyel Teknik, Vakum Tekniği ve Güç Tekniği iş alanlarının ortak liderliğinde yürütülen proje ile tüm çalışanları adına Ege Orman Vakfı’na 483 fidan bağışı gerçekleştirdi.

Sürdürülebilirlik ve topluma katkı odağıyla 150 yıldır inovasyon çalışmalarını yürüten İsveç merkezli Atlas Copco, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü de unutmadı. Türkiye’de çevreye duyarlı bir işletme olarak hareket etmeyi ve çevreci politikaları benimsemeyi misyonunun önemli bir parçası haline getiren Atlas Copco, bu bağlamda çevresel değerleri güçlendirmek ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için örnek teşkil edecek adımlar atmaya devam ediyor.

İklim değişikliğine bağlı endişelerin her geçen gün arttığı günümüzde, sorumluluk bilinciyle hedeflerini belirleyen kurumların radarında elbette daha verimli ve yeşil üretim yer alıyor. İklim değişikliğini yavaşlatmak için bilime dayalı sürdürülebilirlik hedeflerini merkezine koyan Atlas Copco da geniş ürün portföyüyle sanayide sürdürülebilir verimliliği desteklemeye devam ederken, yeşil üretim önerileriyle de sektöre çözüm sunuyor.

Amaç doğal kaynakların korunması ve kuraklığın önlenmesi

Sürdürülebilir verimliliği mottosu haline getiren ve üretiminin yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerini de bu doğrultuda gerçekleştiren şirket; Ege Ormanı’nda toplamda 483 adet fidan dikimini hayata geçirdi.

Atlas Copco Group, Water For All başlığı altındaki sosyal sorumluluk projesi kapsamında, dünyanın her ülkesinde insanların temiz su kaynaklarına kolay ulaşımını destekliyor. Bu projenin en önemli özelliği; kurumsal fonlara ek, dünyanın her yerindeki çalışanlarının bağışlarıyla yürütülmesi. Bu bağlamda Atlas Copco Türkiye Genel Merkezi de doğal kaynakların korunması ve kuraklığın önlenmesi maksadıyla Türkiye’de ağaçlandırma projesini hayata geçirmiş oldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@