banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Yerli İş Gücüyle Global Alanda Rekabetçi Ürün Ve Çözümler

techasaY; yenilikçi çözüm ve hizmet anlayışıyla teknoloji sektöründe katma değer yaratan projelere imza atıyor.

Güncel 21.06.2023, 10:45 Melike Kaya Bayram
91
Yerli İş Gücüyle Global Alanda Rekabetçi Ürün Ve Çözümler

Enerji, telekomünikasyon ve dijital dönüşüm gibi birçok alanda sunduğu çözüm ve hizmetlerin yanında saha operasyonları ile Türkiye’nin önde gelen teknoloji firmaları arasında yer alan techasaY, asaY Enerji ve asaY İletişim markalarını aynı çatı altında topladı.

Şirket; Türkiye’de ve Dünyada, enerji tasarrufu sağlayan çözümler üreterek, işbirliği yaptığı kurumların sürdürebilir enerji hedeflerinin gerçekleştirilmesine katkı sağlıyor. Özellikle enerji alanında geliştirdiği; IoT tabanlı çözümlerle enerji verimliliğinde izlenebilir, ölçümlenebilir ve raporlanabilir anlamlı veriler sunuyor.

Her zaman yeni nesil teknolojiyi takip ederek ve gelecek nesillere de ulaşabilmenin önemini bilen, “sürdürülebilirlik” ilkesini bir kavramdan çok varoluş biçimi haline dönüştüren şirketin hedefinde, maksimum düzeyde enerji tasarrufu yer alıyor.

Türkiye’nin önde gelen GSM operatörleri başta olmak üzere telekomünikasyon alanında bir çok kuruma çözüm ve hizmet sağlayan techasaY’ın ülke çapında binlerce kilometre altyapı ve fiber optik çalışmasında imzası bulunuyor. techasaY, sunduğu yenilikçi çözüm ve hizmetlerle ulusal ve global bazda pek çok projeyle yoluna büyüyerek devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@