banner143

banner170

banner171

banner26

Tüm endüstriye akış, seviye, basınç, sıcaklık ve analiz enstrüman çözümleri ve mühendislik hizmetleri sunuyor

KONTSİS kimya, petrokimya, enerji, demir çelik, savunma, uzay ve havacılık, çimento, otomotiv gibi neredeyse tüm endüstrilere akış, seviye, basınç, sıcaklık, analiz gibi parametrelerde proses iyileştirme ve geliştirmelere dönük enstrüman çözümleri ve mühendislik hizmetleri sunuyor.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 17:05 03.05.2024, 12:01 Serkan KIRAÇ
390
Tüm endüstriye akış, seviye, basınç, sıcaklık ve analiz enstrüman çözümleri ve mühendislik hizmetleri sunuyor

8 Mayıs’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda yerini alan Kontsis’in fuarda sergileyeceği çözümlerin detayları üzerine Kontsis Satış Müdürü Volkan Gül ile bir söyleşi gerçekleştirdik.  

Volkan Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?

KONTSİS olarak kimya, petrokimya, enerji, demir çelik, savunma, uzay ve havacılık, çimento, otomotiv gibi neredeyse tüm endüstrilere akış, seviye, basınç, sıcaklık, analiz gibi parametrelerde proses iyileştirme ve geliştirmelere dönük enstrüman çözümleri ve mühendislik hizmetleri sunuyoruz. Bu sektörlerin tamamında üretimin bir parçası olan dolum dozaj prosesleri, genel gaz ve likit akış uygulamaları, yüksek basınç, yüksek sıcaklık, tozuma, yapışma, birikme, köpük oluşturan uygulamalarda seviye ve arayüz ölçümleri, enerji verimliliği ile ilişkili proseslerin iyileştirmesine dönük prosese özgü çözümlerimizi ziyaretçilerimizle paylaşmayı hedefliyoruz.

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Standımızda Akış, Seviye, Basınç, Sıcaklık ve analiz tipi enstrümanlarımızı ve sistem entegrasyon çözümlerimizi sunuyor olacağız. Enstrüman portföyümüz genel olarak,

Akış teknolojileri (Coriolis Kütle Debimetreler, Termal Kütle debimetreler, Mekanik tip Dişli,Turbin debimetreler, DP prensipli debimetreler, Flow computerlar…)

Seviye Ölçüm teknolojileri ( Radarlar, Magnetostrictive seviye trasnmitterleri, Displacer tip seviye trasnmitterleri, Fark basınç seviye transmitteleri, Noktasal seviye şalterleri)

Smart Tip Basınç-Sıcaklık Transmitterleri ve switcheri.

Analiz Enstrümanları ( PH-ORP-İleteknelik, Oksijen ölçümü)

Basınçlı hava kalitesi ( Basınçlı hava yağ, partikül, sıcaklık, çiğlenme ölçümleri) ürünlerini kapsamaktadır.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?

Standımızda portföyümüzde bulunan tüm enstrüman gruplarımızdan fiziksel öğeler bulunacak olup, dijital görseller ile de ilgili ürün ve çözümlerimizi sunuyor olacağız. Standımızda ayrıca real time olarak çalışacak, seviye, debi, basınç, sıcaklık parametrelerini ölçen ve teknolojilerini ön plan çıkaran bir test ünitemiz olacaktır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@