banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Yüksek sıcaklık ve yüksek basınçta ölçü kontrol çözümleri ile Berkon Proses, MCA World'de

Berkon Proses yüksek sıcaklık ve yüksek basınç uygulamalarına özel ölçü – kontrol çözümleriyle bu yıl da MCA World Fuarı’nda…

Proses Çözümleri 29.04.2024, 07:35 28.04.2024, 23:50 Serkan KIRAÇ
322
Yüksek sıcaklık ve yüksek basınçta ölçü kontrol çözümleri ile Berkon Proses, MCA World'de

Petrokimya, demir-çelik, rafineri ve kimya gibi zorlu proseslere özel ölçü kontrol çözümleriyle ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanan Berkon Proses aynı zamanda kazan otomasyon sistemleri ve seviye göstergeleri için demolara yer verecek.

Fuarda petrokimya, demir-çelik ,rafineri ve kimya sektörleri başta olmak üzere Maden , Kağıt, gaz pazarlarındaki potansiyel müşterilerimize ulaşmayı hedeflediklerini belirten Alper Beyhan, Berkon Proses standında yer alacak ürün ve demolar için şunları söyledi; “Özellikle yüksek basınç-sıcaklık uygulamaları, LNG ve Kriyojenik gaz uygulamaları , Segment vanalar ve özel kontrol vanası uygulamaları için ürünlerimiz olacak. On-Off grupları, kazan otomasyon ve seviye gösterge grupları da diğer ürünlerimiz olacak.

Ziyaretçilerimize özellikle kazan otomasyon sistemleri ve seviye göstergeleri için hazırladığımız demoların çalışmasını göstereceğiz. On-off uygulamalarında kullanılan vana grupları içinde numunelerimiz olacak.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@