banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

VEGA 10. YIL Kutlamasında İş Ortakları İle Buluştu

VEGA Türkiye 10.Yıl’ını, 1 Haziran 2023 Tarihinde Feriye Sarayı’nda tüm iş ortakları ile birlikte kutladı.

Proses Çözümleri 09.06.2023, 09:05 13.06.2023, 11:03 Serkan KIRAÇ
882
VEGA 10. YIL Kutlamasında İş Ortakları İle Buluştu

10.Yıl Kutlama Yemeği, VEGA Türkiye Genel Müdürü Bahadır Avcı’nın açılış konuşması ile başladı.

Avcı; “VEGA Türkiye’nin ilk açıldığı 2013 yılından bu yana büyük bir büyüme ve başarı yolculuğu geçirdik. Başlangıçta küçük bir ekiple faaliyete geçen şirketimiz, zaman içinde müşteri portföyünü genişleterek hizmetlerini çeşitlendirmek için ekibini büyüttü. Bugün, proses endüstrilerinde ölçüm teknolojileri konusunda hizmet veren Türkiye’de saygın bir marka olarak tanınmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
 

Sonrasında açılış konuşmasında söz alan VEGA Uluslararası Satış ve Projeler Müdürü Nehal Zahran; VEGA’nın kuruluş sürecine değinerek, kilometre taşlarından, ürün gelişim sürecinden, firmanın büyümesinden ve başarı yolculuğundan bahsetti. Dünyanın bir çok bölgesinde ki “Eğitim Merkezlerinden” ve Almanya’da düzenli olarak organize ettiği “Teknoloji Günleri” ile VEGA’nın iş ortaklarına verdiği önemi vurguladı. Global Pazarlama Müdürü Matthias Veith; VEGA’nın global marka yolculuğundan, VEGA değerlerinin çalışanlar ve iş ortakları açısından önemine değindi.

Son olarak, VEGA Türkiye 10 Yıl Yemeğinde “Gelecek Çağda Kim Kazanacak!” temalı konuşma yapan Deutsche Messe Özel Etkinlikler ve Teknoloji İçerik Yöneticisi Murat Bayazıt, geçmişten bugüne ve geleceğe dair değişim hızına tarihsel süreçlerden örnekler vererek bilim, sanat ve tarih başlığı altında dikkat çekti ve şöyle devam etti: “Makineleşmenin ve işlerin otomatize edilmesinin kaçınılmaz olduğu günümüz dünyasında, teknolojiyi benimsemenin ne derece önemli olduğunu biliyoruz. Gelecek çağa uyum sağlamaktan başka çaremiz yok. Teknolojiye direnç gösteren ve değişimi kabullenmekte zorlanan duygularımızın arkasındaki kırılımlara ve duvarların arkasındaki gerçeklere bir an önce gelecek projeksiyonu tutmalıyız. Dönüşüm hızının değişim hızını ilk defa geçtiği günümüz dünyasının kazananı olmak için merkeziyetsiz organizasyonlar kurmamız gerekiyor.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@