banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Bulutistan Go Global Awards 2023’te finale kaldı

Türkiye’nin lider bulut çözümleri markası Bulutistan, Go Global Awards 2023 adaylık sürecinde dünya devlerinin arasında yerini aldı.

Teknoloji 26.07.2023, 09:15 31.07.2023, 15:35 Melike Kaya Bayram
37
Bulutistan Go Global Awards 2023’te finale kaldı

Küresel ölçekte çığır açan başarılara imza atan şirketler ile kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği Go Global Awards, bu sene de benzersiz müşteri hizmetleri sunarak sınırları zorlayan şirketleri belirleyecek. Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi Bulutistan, Go Global Awards 2023’te finale kalarak önemli bir başarıya imza attı. Yenilikçi ürün ve hizmetlerle yalnızca Türkiye’de değil küresel ölçekte de ön saflarda yer alarak Go Global Awards ödüllerinin kazananlarından biri olma fırsatını yakaladı.

Yenilikçi ekosistemi küresel ölçekte takdir görüyor

Geliştirdikleri ürün ve hizmetler ile Ar-Ge faaliyetlerinin yön verdiği yenilikçi ekosistemle küresel ölçekte takdir gören başarı hikayelerine imza attıklarını belirten Bulutistan İcra Kurulu üyesi Altuğ Eker, “Bulutistan olarak teknoloji ihracatı ve yurtdışı açılımı odağında sürdürdüğümüz büyüme yolculuğumuz, finans ve perakende sektörlerinin dijital dönüşümünü hızlandırdığımız Finans Bulutu, Perakende Bulutu gibi çözümlerimizle Go Global Awards 2023’te finale kaldık. Küresel ölçekte sergilediğimiz başarılı performansımız, jüri heyetinden takdiri ile bizi finale taşıdı. Mükemmellik arayışımız, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için değer yaratma misyonumuz, yenilikçi vizyonumuzla geliştirdiğimiz çözümlerimizle Go Global Awards 2023’ten ödülle dönmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Ülke sektörünün de dünyadaki vitrinine değer kazandırma hedefi

Geliştirdikleri son teknolojik çözümlerle küresel bulut pazarından aldıkları payı artırmayı hedeflediklerini kaydeden Altuğ Eker, “Bulutistan olarak Go Global Awards 2023'te hizmet yılımız, şirket büyüklüğümüz ve müşteri odağımızla finale kalarak küresel arenadaki iddiamızı ortaya koyduk. Finalde dünya çapında şirketler arasında yer almak bizim için tarifsiz bir gurur kaynağı olacak. Küresel ölçekte güçlü iş bağlantıları sağlayan, şirket ve kurumlar için prestij kaynağı olan Go Global Awards 2023 ödülleri yalnızca şirketimize değil ülke sektörünün dünyadaki vitrinine önemli bir değer kazandıracak” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@