banner24

banner170

banner171

banner157

Son teknoloji seviye ölçüm cihazlarımızı sergileyeceğiz

K Proses Genel Müdürü Sercan Kayabal, hitap ettikleri sektörlerde güvenilir ölçüm çözümleri sağlayan dünyaca ünlü markalarla güncel seviye ölçüm cihazlarını sergileyeceklerini ifade ediyor.

Proses Çözümleri 30.04.2024, 07:05 30.04.2024, 09:54 Serkan KIRAÇ
322
Son teknoloji seviye ölçüm cihazlarımızı sergileyeceğiz

Almanya Menşeli UWT GMBH firmasının distribütörlüğünü yaptıklarını hatırlatan Kayabal;
“8-10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek MCA World Fuar’ın da hizmet etmiş olduğumuz tüm sektörlere ulaşmayı hedefliyoruz. Kimya, Maden, Çimento, Yem ve Gıda gibi sektörlerde yoğun katılım geçen sene görmüştük bu yıl daha da güçlü hazırlıklarla hedef sektörlerimize ulaşmayı planlıyoruz.  Standımızda Almanya menşeili seviye enstrümanları üreten Türkiye Resmi distribütörü olduğumu UWT GMBH firmasının ürün gruplarını sergileyeceğiz. Ayrıca enstrümantasyon alanında seviye, basınç, akış, sıcaklık, analiz gibi ürün gruplarıyla birlikte distribütörlük ve partnerlik yaptığımız firmalar ile katılım sağlayacağız” dedi.

K Proses Genel Müdürü Sercan Kayabal; “Gelişmiş Seviye Ölçüm Cihazları ile fuarda yerimizi aldık. Endüstriyel proseslerdeki çeşitli sıvı ve katı malzemelerin ölçümünde yüksek doğruluk ve güvenilirlik sunan radar, kapasitif ve kılavuzlu radar seviye cihazları da dahil olmak üzere son teknoloji seviye ölçüm cihazlarımızı sergileyeceğiz. Özet olarak standımız, ziyaretçilerin seviye, basınç, akış ve sıcaklık ölçüm teknolojisindeki en son gelişmeleri keşfedebilecekleri, uzmanlarımızla etkileşime girebilecekleri ve ihtiyaçlarına göre uyarlanmış çözümleri keşfedebilecekleri sürükleyici bir deneyim sunacaktır” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@